Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 4 noiembrie 2009

Adjudecat


Berea va fii oferita domnului Alex Gee, care a avut norocul de a da click pe statusul meu de pe messenger exact in momentul in care aveam 2999 de vizite...deci implicit el a fost vizitatorul cu nr. 3000...dovada o vedeti mai sus, asadar cheers mate, cand ne vedem ai o berula :D...si multzam de vizita.

PS: Pentru ca o sa mai fac o faza de genul cat de curand (e destul de funny) va zic cum puteti dovedi vizita cu nr. x, unde x > 3000 ofcourse (asta daca nu stiati ce si cum): va uitati la casuta de statistici din dreapta pana apare categoria "visits" , daca acolo scrie numarul de vizite cerut de mine (ca de exemplu 3000), dati un print screen, dupa care intrati in paint si edit-paste...decupati din imagine casuta cu statistici si mi-o trimiteti pe mail sau pe mess...there you have it, proof...poza de sus mi-a fost trimisa de castigator, asadar nu puteti spune ca am fraudat "tombola" :)


3 comentarii:

  1. What can I say, thanx to my mom, my dad, and all the wonderfull people that supported me in my quest for achieving this goal. But a special thanx to pisi ca ne ofera o gramada de chestii din ce in ce mai mare >:D< :)))).

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu in public "pisi", nu in public :)) E o bere nene, nu oscaru'...oricum bem berea aia cat de curand ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. What sis? :P ciuda ciuda...sâc sâc!! Asta pt ca nu ai venit la o berula atunci in Rnb, ti-o trebuit Oldies :P

    RăspundețiȘtergere