Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 26 mai 2009

Natie de bolovani (part 3)

Ador cand am subiecte pe tema asta. Pe zi ce trece ma minunez (la fel ca alti multi cetateni ai acestei minutate tari) de cat de jos a putut ajunge nivelul de inteligenta, gandire, whatever a romanului. De 20 de ani batem pasu' pe loc, ne putem baga ceva in ea revolutie.
Care e problema de data asta? Pai, din cate am citit prin presa un elev din clasa a 10-a al liceului constantin noica din sibiu a fost (sau va fi) exmatriculat pentru ca are parul lung. Daca intr-adevar acesta este motivul si nu doar un pretext, situatia mi se pare albastra. Ca fost elev al aceluiasi liceu si cu aceiasi caracteristica a "podoabei capilare" :> il cam inteleg pe tip. De la diriginti manelisti si pana la profesori de "moda veche" cu totii sunt deranjati de tipul pletos dintr-o clasa de manelisti trasi la indigo, gelati, luciosi, badarani, vulgari...etc. Tipul care sparge tiparul, tipul care nu face parte din turma cu inteligenta medie sub 50 atrage asupra lui atat atentia cat si criticile. E penal, e indoctrinare pe fata, e una din dovezile ca nemaipomenita revolutie a fost praf in ochi, e tipic romania.
Totusi, avand in vedere ca si eu am fost in aceiasi situatie vreo 3 ani, dar fara a fi un elev-problema (in afara de cateva chiuluri :D) ma gandesc ca tipul in cauza a avut si alte abateri, astfel nu-mi explic...sau poate odata cu promotia din 2008 (dupa care liceul "a scapat" de ultimele urme de rockarime) conducerea institutiei a hotarat sa ia pe urma "celebrului" liceu / colegiu/ unitate militara octavian goga (cel mai indoctrinat si mai "incuiat" liceu din oras, dupa parerea mea). Anyways that sux, pur si simplu nu e in regula sa comanzi omului cum sa arate...arata cum vrea el si cum se simte bine, nu cum vrei "tu"...sunt 100% sigur ca toti profii si directorii "old school" si-ar dori elevi "aranjati" si "ingrijiti", care sa asculte un jeg de muzica si care sa fie destepti da dau in gropi...that would be nice indeed :).

Foto: Ovidiu Matiu - Matiu.ro

7 comentarii:

  1. pfoa....protest in fata liceului!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. haha roachere ce dor mi de zilele de liceu :( cand se lua dirigu de noi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. asta sa fie cea mai mare problema...eu va inteleg si pe voi, cei pentru care parul lung conteaza dar nu cred ca baiatul ala va fi exmatriculat doar pentru ca are parul lung. hai sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai aia zic si eu, probabil e doar un pretext...as i said, eu eram cu parul lung in noica si nici n-a fost vorba de exmatriculare vreodata, ptr. ca nu faceam prostii, i lasam pe cocalari sa se faca de cacao :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ntz ntz, rockăerlule :))
    pe tine te punea sa ti-l prinzi in coada? sau oricum ti-l prindeai ca sa nu iti fluture?:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nu mi-l prindeam da la un moment dat pe la inceputul la a 11-a parca mi-o zis directoarea sa-l prind si honestly o fost mai bine...mult mai comod asa decat fal-fal in toate directiile (desi atunci era mai mic...roachero!!)

    RăspundețiȘtergere