Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 7 mai 2009

Daaaaaaaamn nigga'

Ehhh, asta e...pana la urma de asteptat...dupa ce am "ranit orgoliul" ploiestenilor cu 2 victorii care au facut sa curga "rauri  de cerneala" electronica (cliseu adaptat la vremurile noastre, in care publicatiile online sunt mai citite decat ziarele clasice), de data aceasta ne-au aranjat si ei rau de tot, miercuri , in sala olimpia din orasul petrolului (adica ploiesti, d'oh). Sibienii n-au impresionat cu nimic, evoluand mai degraba ca o echipa de pluton. Scorul general este 2-1 asa ca vom avea parte de inca o doza de suspans si nervi in Sala Transilvania, duminica de la ora 19:00. Miza este uriasa, daca CSU Sibiu va castiga, CSU Ploiesti va fi eliminata din Play-Off iar Sibiul va accede in finala. Daca vor castiga ploiestenii, scorul general va fi 2-2 iar meciul decisiv se va juca la ploiesti miercurea viitoare...eu insa sper ca prima finalista sa se decida duminica, asta ar insemna ca CSU Sibiu sa castige. 
De mentionat ca tehnicianul german a jucat sfertul IV doar cu rezervele, care nu prea au avut chef de baschet (asta ca sa nu se mai mire de ce nu sunt folositi mai mult). De inteles, la avansul care il aveau ploiestenii, nu avea rost sa forteze cu titularii, sa faca risipa de energie sau sa riste vreo accidentare. Diferenta de scor a fost una imensa, dar asta si datorita lipsei de sportivitate a antrenorului sârb de la CSU Ploiesti: Vladimir Arnautovic. Din cate stiu eu, exista un fel de regula "nescrisa" a baschetului, care presupunea respectarea adversarului, si care "spune" ca daca vezi adversarul ca a renuntat la lupta si ai un avantaj confortabil (ploiestiul avea vreo 23-25 de pct. - mai mult decat suficient - avans la inceputul sfertului 4) nu ataci de nebun cu titularii, in continuare, ci profiti de ocazie pentru a-ti folosi rezervele. Ei bine, ploiesti a jucat cu 4 titulari jumate din sfertul final, dupa care, probabil si-au dat seama ca nu mai au cum sa piarda si au introdus rezervele...intre timp la CSU Sibiu evoluau plictisiti baietii care de obicei stau pe banca de rezerve...oricum modul in care adversarii au jucat in final si au continuat sa atace in disperare, nu-mi sugereaza decat o singura chestie: FRUSTRAREA. Din fericire diferenta de puncte nu conteaza, tot 2-1 e scorul, si din fericire, ptr. CSU Sibiu.
Baschetbalistii sibieni au evoluat slab, gandindu-se probabil la adapostul meciului 4 de pe teren propriu. Sala Transilvania va fi din nou arhiplina, eu deja ma gandesc la meci si sper ca la final sa avem ocazia sa invadam din nou terenul, asa cum am facut-o si in ultimele 2 partide disputate aici. Pe forumul CSU Fans am citit o stire care spunea ca biletele deja s-au vandut pentru duminica, ceea ce nu pot fi sigur ca e adevarat sau nu, oricum daca e sa fie adevarat...as fi socat ca biletele sa se epuizeze in 3 ore de la punerea lor in vanzare. Asadar, inca un hop, unul urias, le mai dam odata killu' la infumuratii de ploiesteni si suntem regi. God, I can't wait :-w

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu