Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 13 mai 2009

Am facut RAHATUL PRAF



CSU Sibiu in loc ce sa fie catalogata ca o echipa cu atitudine si caracter, care a pus piciorul in prag in fata hotiilor din culisele federatiei romane de baschet (vezi articolul 5 vs. 8) miercuri seara au facut deplasarea la ploiesti ptr. da apa la moara infumuratilor din conducerea clubului prahovean. Scorul final a fost 82 - 72 de data aceasta insa dupa un arbitraj cel putin acceptabil, care nu a favorizat nicio echipa. Adevarul este ca nici nu mai era nevoie de un arbitraj "aranjat", mizeria de duminica seara fiind suficienta pentru a duce la colaps moralul baschetbalistilor sibieni. Dupa cum stiati, am fost de la inceput in favoarea protestului, in favoarea boicotarii meciului decisiv de astazi, adica mai precis prin neprezentarea echipei sibiene la meci: acest lucru ar fi dus la o infrangere prin forfeit, cu scorul de 20-0 si la amendarea clubului sibian cu 2000 de euro...mult mai preferabil acel scenariu decat meciul submediocru facut de sibieni astazi: nici ploiestenii nu au stat mai bine, insa avand avantajul terenului propriu si avand moralul ridicat dupa ce in meciul 4 arbitrii i-au scos din rahat, acestia s-au impus destul de lejer in meciul de azi. Sfertul 2 a fost decisiv, pierdut de sibieni cu scorul de 29 - 13, dar elevii lui Peter Schomers au revenit la doar 5 pct. diferenta cu 2 minute ramase de jucat. A little bit too late, ptr. ca csu ploiesti nu a cedat psihic si in cele din urma a transat victoria.
Sper sa-mi fie scuzat limbajul, dar sibiul a facut rahatul praf astazi, acea supermotivare si determinare cu care se laudau nu prea s-a vazut deloc in jocul prestat, singurul care a marcat la foc continuu find Bryant Matthews (28 pct.). Asta e, dupa cum am spus in loc ce sa fim catalogati ca o echipa care a pus piciorul in prag, nu suntem decat o alta "victima" intr-un meci decisiv "controlat de la un capat la altul de ploiesteni". Am pus in ghilimele pentru ca sunt sigur ca acele paragrafe vor aparea in nenumarate articole...well, that's about it, mocirla facuta de arbitrii in meciul 4 de duminica a fost in mare parte curatata azi, deoarece cei 3 fluierasi au prestat un arbitraj ok...asadar, incet incet totul se va musamaliza, iar faptul ca Sibiul era indreptatita sa castige meciul 4 si implicit sa elimine ploiestiul va pali in timp!
Pana una alta ploiestiul accede din nou in finala, si din nou datorita unui arbitraj partinitor, unde va intalni ELBA Timisoara (victime sigure daca ma intrebati pe mine).
Duminica probabil, CSU Sibiu va intalni CS Otopeni in finala mica a campionatului pentru a se stabili ocupanta locului 3!
PS: S.O.I.A. (sick of it all) mood continues...this has to be the worst spring week in 2 years at least!!! ~X(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu