Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 27 mai 2009

Not bad after all


Ultimul post despre basketul national pe sezonul acesta (adica pana in toamna)...promit! Desi s-ar putea sa nu ma tin de cuvant.
Anyways, CSU Sibiu a castigat cu 77 - 81 meciul de aseara, disputat in Sala Sporturilor din Otopeni. Odata cu victoria de ieri, scorul la general in "Finala Mica" a devenit 3 - 1 iar implicit Sibiul castiga seria cu CS Otopeni. Asta inseamna ca la finele acestui sezon nebun, sibienii ocupa pozitia a 3-a a clasamentului, la fel ca si anul trecut. Atunci U. Cluj-Napoca ne-a eliminat tot in semifinale, dar cu un joc corect...anul acesta, dupa cum stiti, arbitrii, aaaa...defapt gandacii cu fluier la gat au decis soarta meciului 4 din semifinale, facand victoria cadou "campionilor" la aranjat meciuri, csu ploiesti. 
Pacat insa de echipa aceasta, de care se va alege praful cel mai probabil. Adica sunt peste 80% sanse (estimare proprie) ca din sezonul viitor sa aducem un nou set de americani sau orice alti jucatori straini, fara a oferi vreun contract prelungit celor de anul acesta...ceea ce este pacat, baietii chiar au facut treaba buna. Situatia este cu atat mai nasoala cu cat antrenorul sibienilor, germanul Peter Schomers probabil nu va mai antrena aici sezonul viitor. Acesta a declarat ptr. citynews.ro : "Nimeni nu mi-a cerut sa ma intorc. Mie imi expira contractul la sfarsitul acestei saptamani. Nu depinde de mine sa raman, eu nu am spus ca nu vreau sa mai raman. Dar daca nimeni n-a venit sa-mi propuna prelungirea contractului, presupun ca acesta a fost ultimul meu meci" - deci trageti concluziile singuri :)
Oricum, potrivit site-ului www.eurobasket.com , MVP-ul sezonului (adica Most Valuable Player) este Cortney Scott, unul dintre americanii de la CSU Sibiu. Iar in clasamentul "celor mai buni 5 jucatori", intocmit tot de eurobasket.com,  Scott si Matthews au luat fata multor "vedete" supraevaluate...altfel spus, avem 2 jucatori in "primul 5" al campionatului. Ceea ce nu e rau deloc. Totusi anul acesta trebuia sa fim in finala, dar asta este, asta se intampla cand o femela conduce o instutie (de sport).

Vedeti aici ceilalti jucatori din top 5, dar si alte clasamente specifice finalului de sezon. 

2 comentarii:

  1. hai frate, dao'n santz k n'are legatura daca presedintele federatiei este femeie sau barbat...pe bune acum...de multe ori femeile nu se angreneaza in mijmashuri oculte asa de usor cum o fac barbatii...
    unde e misoginul din minee??? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Aia ma gandeam si eu...cum iei apararea mah la o femeie? :)) LOL...nu serios, poate daca era un barbat presedinte impunea mai mult respect sau poate era mai greu de cumparat...decat o marioneta care ii dai 2-3 chestii "sclipicioase" si iti face toate "poftele" :D

    RăspundețiȘtergere