Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 31 mai 2009

Asta numesc eu atitudine





...chiar si daca e vorba de o competitie sportiva, e dovada de atitudine. Azinoapte, Orlando Magic au castigat Finala Conferintei de Est in fata celor de la Cleveland Cavaliers, in meciul 6 al seriei, cu scorul de 109 - 90. Victoria gazdelor a fost asigurata de cele 40 de puncte si 14 recuperari ale lui Dwight Howard (foto). Cavliers au suferit pe toata durata meciului, iar starul LeBron James nu a reusit decat 25 puncte, 7 recuperari si 7 pase. Oricum, mai multe detalii din timpul meciului (+ rezumat video) gasiti aici si aici, pentru ca nu am de gand sa fac o analiza / cronica a meciului doar sa felicit putin echipa din Orlando: chiar daca nu erau printre principalii favoriti la castigarea Finalei Estului si implicit accederea in "Finala Mare", Howard si coechipierii sai au luptat eroic cu 2 echipe de top, ambele fiind vazute ca posibile pretendente la titlu: Boston Celtics (Kevin Garnett accidentat) si dupa cum am spus mai sus, Cleveland Cavaliers. Ei bine, Magic nu s-au lasat intimidati nici de renumele adversarilor nici de vedetele acestora, ci din potriva, au tratat meciurile cu atitudine de invingatori. Seria cu Celtics nu am urmarit-o dar am fost interesat de seria cu Cleveland, unde Orlando au revenit in vreo 2 meciuri de la un deficit de 20 de puncte, in fata unei echipe care totusi are ca si component al lotului MVP-ul sezonului in NBA. Acest lucru m-a facut sa-i admir ca si echipa, desi nu ma puteam declara fan Orlando Magic, insa sa-i dam cezarului ce-i al cezarului.
Interesant este faptul ca Orlando nu au mai jucat o Finala de NBA din 1995 de pe vremea cand Shaquille O'Neal evolua acolo...se pare ca a fost nevoie de 14 ani si un alt pivot "de rasa" pentru ca Magic-ul sa aiba din nou sanse la un titlu de Campioana.
Anyways, felicitari invinsilor (dar se putea mai bine, mai ales la cum era cotata echipa si la cum este catalogat starul lor, LeBron James), felicitari invingatorilor (pentru ca intr-adevar merita sa fie felicitati, au luptat ca niste gladiatori) si success acestora in Finala NBA. Cu tot respectul pentru L.A. Lakers si Kobe Bryant (finalistii din Vest), anul acesta chiar mi-as dori ca Howard & Co. sa castige titlul, pentru ca o merita, si pentru ca au muncit enorm pana au ajuns aici.

PS si offtopic: Maram ziua internationala antitutun astazi...ma seaca astfel de manifestari / sarabatori sau cum naiba le va spune...lasati oamenii in pace sa faca ce vor cu viata si plamanii lor...what the hell? Daca vor sa se lase de fumat stiu unde sa apleze nu trebuie sa va faceti reclama la produse, clinici de recuperare sau mai stiu eu ce vrajeli...just go to hell! Cine vine la o tigare? >:)

PS si offtopic (2): prima zi in care am pus 2 postari pe blog...yeeee!!! Cata "creativitate" :))
Apropos, ptr. mister Alex Gee (fan Cleveland Cavaliers si LeBron James): man, dude, nu ma injura pentru post-ul asta :D

Foto: Habar n-am, undeva de pe gugal.

6 comentarii:

  1. hei hei hei ... despre drepturi de autor vorbim aici! am contribuit si eu la "creativitatea" ta :))) >:P
    :P:P:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu puneai atatia putzoi de aia cu limba scoasa, te treceam la co-autori sau ceva de genu >:P

    RăspundețiȘtergere
  3. dude...this is booooooooring...
    and btw :P:P:P:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi astia doi obsedati de :P, in prima faza va zic: cu cat puneti mai multe emoticoane cu atat se incarca mai greu pagina deci FUCKING STOP IT!!!...dupa aia, daca tot va place sa puneti :P (pe ALy o inteleg ca-i fata, da tu Aline?) mai bine faceti cunostiinta si infintati o asociatie "Pro :P"...io ce sa va fac daca nu va intereseaza sportu (baschetu')...despre jegurile din fotbal chiar n-am chef sa scriu, si nici sa postez rezumatul noptii trecute, sa scriu cate beri am bagat si unde si alte bla-bla-uri...desi ar fi fost nice, poate data viitoare...nesportivilor

    RăspundețiȘtergere
  5. hai ma ca glumeam :P. io folosesc :P-ul pe post de over. deci...:p and out

    RăspundețiȘtergere