Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 3 ianuarie 2012

Cum a fost 2011

By Vlad

Si uite asa au mai trecut 12 luni, am mai incrementat numaratoarea de la presupusa nastere a unui personaj fictiv  ( >:) ) si ne-am trezit in 2012...temutul an 2012 despre care au circulat atatea zvonuri si predictii si profetii, care evident se vor dovedi vorbe in vant...sau nu (dramatic music).

In orice caz, tema articolului este o retrospectiva asupra anului 2011, deci sa nu deviem de la subiect. As vrea sa tratez in doua moduri acest subiect, unul obiectiv (ce s-a intamplat prin lume in 2011) si unul subiectiv (ce mi s-a intamplat in 2011 - nu ca mi s-ar fi intamplat ceva deosebit, e doar un mod de a spune).


1) Ce s-a intamplat in lume in 2011:

Anul care s-a incheiat de curand mi s-a parut extrem de agitat pe plan mondial. Am fost martori la "Al II-lea Cernobîl" (cliché warning) asa cum presa a numit dezstrul  nuclear din Japonia, am fost martori la doua revolutii (Egipt si Libia), Osama a fost ucis (maram), a avut loc ultima misiune a unei navete spatiale americane, Steve Jobs si Dennis Ritchie au decedat, criza financiara a afectat europa sever (nu cunosc detalii pentru ca nu prea ma intereseaza subiectul) si acum mai recent, disputele si controversele fata de programul nuclear iranian au escaladat si deasemenea, dictatorul Coreei de Nord a decedat (who gives a fuck?). Daca am omis ceva, sunteti invitatii mei sa faceti completari.
Dupa cum se poate observa, evidemente cu caracter pozitiv nu prea am avut fapt ce-mi confirma teoria ca lumea asta se duce de râpã. Privind pe plan intern, nici nu are rost sa va reamintesc ce s-a intamplat in romania, stiti cu totii care este situatia (long live the king in prosperity!).


2) Ce s-a intamplat in 2011 pe plan personal (nu stiu pe cine ar interesa asta, but here it goes):

Siner, nici nu mai tin minte, mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand am scris retrospectiva lui 2010. In principiu nimic socant sau iesit din comun. Am incercat sa raman pe "calea" mea dar am mai renuntat la spiritul rebel...altfel spus, am constatat ca trebuie de multe ori sa inghiti rahaturi tocmai pentru a scapa odata de ele...DA, ma refer la facultate si la tot ce tine de aceasta (examene, restante, toceala inutila si spalare de creier). Am ajuns la concluzia ca nu strica sa ai atitudine, e ok sa te revolti impotriva unui sistem deficitar si arhaic, DAR numai in cazul in care nu-ti faci rau singur...asa ca am incheiat un armistitiu cu sistemul de invatamant superior, sperand ca a noastra "colaborare" se va incheiea cat mai curand posibil si ne vom vedea fiecare de treburile noastre. De mentionat ca am primit "intariri" pentru a incheia acest armistitiu, altfel ar fi iesit destul de nasol...pentru asta trebuie sa-i multumesc unei anumite persoane asadar sarutmana pentru tot milady :D...sunt un cavaler (rotund), ce plm!:)). Apropo de cavaleri, pe la inceputul lui 2011 am lansat Masa Cavalerilor Rotunzi.
In alta ordine de idei, m-am lasat de  job (asta se intampla prin februarie) mi-am schimbat oarecum perspectiva asupra lucrurilor si mai ales asupra persoanelor. Am gasit explicatii paluzibile pentru niste probleme si intrebari care mi le puneam si pe baza acestora am ajuns la niste convingeri care ma multumesc (deocamdata). Intr-un limbaj mai putin filozofic: momentan sunt multumit de cum vad lucrurile si sunt multumit de ceea ce cred.

Consider ca am intrat in 2012 mai "copt" fata de cum eram acum un an (coptule!). Prin "copt" vreau sa zic  matur...matur nu mãtur (maturule! :))). N-am zis ca sunt matur, ci ca sunt mai matur decat inainte...sper ca timpul sa nu-mi dovedeasca contrariul; daca se va intampla asa, back to the drawing board!

Asadar, in plan personal, consider anul 2011 a fost un an al revelatiilor (fara legatura cu Assassin's Creed: Revelations), un an in care nu am multe de regretat. Nu-mi place sa ma laud, dar a fost un an ok++ poate chiar bun, raportat la obiectivele propuse...raportat la 2010, pot spune fara ezitare ca a fost un an reusit (mai mult decat bun, mult mai bun decat 2010)...ramane de vazut cat dureaza aceasta panta ascendenta.

Voua cum vi s-a parut 2011?



2 comentarii:

  1. La mai bine pentru 2012 :) !
    Ai uitat de Rusia si de 140 % =)) (daca ai scris si am sarit eu peste randul respectiv, ignora-ma :)) )

    RăspundețiȘtergere