Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 18 ianuarie 2011

Ne inrolam in armata (2)

Dupa ce ieri am povestit despre Call of Duty - Modern Warfare 2, astazi continuam in ordinea aproximativ-cronologica prezentand Battlefield: Bad Company 2.

Battlefield: Bad Company 2 este un shooter care continua povestea din primul Bad Company, aparut habar n-am cand, pentru ca nici nu stiam de el sincer. Jocul este produs de DICE si publicat sub egida EA Games. Din pacate povestea din singleplayer este aceiasi...rusii vor sa invadeze SUA si au pus mana pe o arma mare si rea a carui creeatori sunt Japonezii; acestia se pare ca lucrau la arma pe la finele celui de al-2-lea Razboi Mondial. De data aceasta insa, pentru ca am controlat un singur personaj pe parcursul povestii, incet incet am reusit cat de cat sa ma implic in actiune si sa intru in pielea soldatzelului Preston Marlowe. Ce m-a deranjat extrem de mult la campania singleplayer a fost numarul muuult prea mic de modele de inamici, adica, au fost momente in care apareau minim 2 soldati inamici care aratau identic, aceleasi culori la haine, aceleasi arme si aceeiasi infatisare. Mai mult decat atat, producatorii si-au facut singuri reclama proasta adaugand intr-una din scenele "video" o replica a unui coleg de echipa care zicea ceva in genul "Who's crazy enough to fight with a cowboy hat on?"...in ideea ca inamcii de prin Peru sau Columbia, majoritatea aveau palarii de cowboy...frati gemeni bineinteles. O alta chestie enervanta legata tot de inamici: acestia se pare ca au dezvoltat o pasiune incredibila de a trage doar in utilizatorul uman si vreau sa zic DOAR in utilizatorul uman...frustrant si complet ireal, dat fiind faptul ca si colegii tai de pluton trageau mai mult in ziduri decat in adversari...si ar mai fi cateva minusuri dar minore, asa ca trecem la partea cu plusuri: grafica mi s-a parut excelenta: umbre, lumini, textura extrem de misto realizate si prezentate. Apoi, cladirile in sfarsit nu mai sunt invincibile asa ca poti sa uiti ca te ascunzi intr-o cladire de un tanc, din vreo 3 - 4 proiectile nu mai ramane decat ruina din respectiva structura. Sunetul din nou foarte detaliat fiind prezent inclusiv ecoul armelor care trag iar fenomenele fizice au fost destul de bine generate si realizate.
In ceea ce priveste multiplayer-ul, Battlefield: Bad Company 2 iz the shit. Avand in vedere ca jocul suporta  pana la 32 de jucatori online (sau 64 nu mai stiu sigur - the more, the marrier), ganditi-va ce lupte ies pe un camp de insurgenta detaliat, presarat cu vehicule militare fel si fel (de la tancuri la quad-uri, avioane de vanatoare si elicoptere) si cu un mediu inconjurator destructibil. Acestea, combinate cu modurile de joc orientate spre lucrul in echipa fac din Bad Company 2 un rival de temut pentru orice partida de airsoft din lumea reala, cat despre alte jocuri de genul, nici nu se compara...really! Producatorii ar trebui sa se uite la multiplayer-ul din Bad Company 2, sa-i ridice o statuie sa sa incerce sa-l depaseasca, oricum le-ar fi aproape imposibil, fara a fura idei.

Trailer singleplayer aici:



Si pentru ca l-am laudat atat, trailer-ul multiplayer aici:



Note: Poveste: 8.5, Gameplay: 8, Estetica: 9.5, Multiplayer: 10++; Medie: 9,0  
Maine urmeaza: Review Medal of Honor - Afghanistan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu