Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 9 iulie 2009

Da' bag pixu X(

E "genital" sa aflii subit ca planurile care ti le faci de vreo 2 saptamani incoace au fost in zadar...e si mai genital cand planurile sunt stricate din cauza jobului. Asadar, pe scurt: de pe la inceputul lunii numar zilele care au mai ramas pana la festivalul ARTMania care se va desfasura weekendul viitor in Piata Mare, pentru simplul motiv ca abia astept sa vad trupele care vor concerta vineri: Tristania, My Dying Bride si Opeth. Ieri am aflat ca va trebui sa tin locul unei colege care este plecata in practica cu facultatea, o perioada mai lunga de timp, perioada care cuprinde si weekendul viitor, deci implicit concertul la care am vrut sa "asist"...fain de tot n-am ce zice...noroc ca inca nu mi-am luat (inca) bilet, dar pentru asta nu sunt dispus sa renunt asa de repede la concerte doar pentru a suplini un post, mai ales "pe gratis"...oricum, just fucking great!!!

In retrospectiva, acum doi ani cand My Dying Bride au concertat din nou in cadrul aceluiasi festival, subsemnatul se afla in Sala Transilvania, la un meci de baschet de 24 de ore, care avea sa simuleze tentativa de doborare a unui record mondial: cel mai lung meci de baschet. La recordul propriu-zis nu am mai participat, si ca bonus, pe langa faptul ca nu am vazut concertele din centru, am ramas atunci si fara telefonul mobil, care a disparut subit din rucsack, care la randul sau se afla in vestiarul (teoretic incuiat) al salii - bineinteles ca nimeni nu a stiut nimic si telefonul nu a mai fost gasit (defapt nu s-a facut niciun efort pentru a fi gasit, dar asta e partea a-2 a). Iar cu o zi inainte, concertul Haggard, alta trupa care as fi vrut sa o vad, a fost anulat pe motiv ca pianistul lor si-a rupt degetele / mana / capul / whatever in ziua concertului, sau inainte cu 24 de ore sau ceva de genul (vraja marii daca ma intrebati pe mine)...na ala da weekend de kkt, poate cu putin noroc anul acesta ma "razbun" si ii vad macar pe My Dying Bride (si Opeth).

7 comentarii:

  1. esti de groaza :))
    da`o draq de slujba ... zi si tu ca ai o inmormantare sau ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai timp sa muncesti toata viata :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Lol...da, am timp sa muncesc toata viata da ptr o faza de genu, crizatu de sefu poate sa zica fara probleme nu mai vezi niciun ban luna asta...:D ar fi dragut nu? :)) Oricum nu mai fac multi pureci pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. BAH DE CE NU MERGE SA DAI PASTE IN KKTU ASTA DE TEXT AREA, nici sa "navighezi" cu sagetile?... realy shity. Vroiam sa fac si eu un test cu o bucata de cod si nu merge :-< ~x(.
    Asa...acum la subiect, ghinionist esti ma la faza asta cu concertele, da fa tu ceva acolo si rezolva situatia :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Rezolv rezolv...nu merege ca am conspirat eu si "blogger" sa nu mearga >:) muhahaha

    RăspundețiȘtergere
  6. iesi pe terasa in speranta ca o sa auzi ceva:P

    RăspundețiȘtergere