Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 26 iulie 2009

Can't have them all

Daca saptamana trecuta, am scapat de work si am reusit sa merg la concertul anului, de data aceasta nu am mai avut atata noroc...si nu pentru ca as fi vrut sa merg la Peninsula, pentru ca genul de evenimente nu-mi place: degeaba se lauda ei cu n+1 formatii, si 3 sau 4 zile de muzica non-stop. E adevarat, d.p.d.v. muzical, e unul dintre cele mai reusite festivaluri ale verii, insa amestecatura este mult prea mare, iar pretul este destul de piperat. De la cocalarul de Tiesto (sorry, mie asa mi se pare) pana la ruacherii de la Nine Inch Nails, de la Prodigy (care chiar merita vazuti) pana la digeii underground din romania si ungaria, Peninsula reprezinta pentru mine un amalgam de genuri muzicale care parca nu prea rimeaza. Ce as fi vrut sa vad ar fi fost concertul Iris care a fost aseara daca nu ma insel. 
In fine, pe langa Peninsula, weekendul acesta se intampla sa fie si festivalul medieval de la sighisoara...un loc de care chiar imi e dor, n-am mai fost din 2006. Dupa spusele multora (si tind sa le dau dreptate) festivalul medieval al Sighisoarei este intr-o cadere libera de vreo 4 anisori buni, dar pentru asta, tot m-as fi dus daca puteam :). In fiecare an s-a ivit ceva, din 2006 incoace, incat sa ma impedice sa merg: 2007 - nu am vrut sa merg (crazy me), 2008 - nu mai stiu de ce nu am fost =)), 2009 - work (fara posibilitatea de chiul :D). Asta e, poate in 2010, sa ma revansez, ptr. ca asta aveam de gand sa fac si anul asta.

Oricum mai bine ca am putut merge la ArtMania, decat sa fi fost "occupado" atunci si liber pentru Peninsula si Sighisoara (bine, teoretic eram "occupado" si de ArtMania da asta nu mai conteaza acum, am vazut ce mi-am dorit >:) ). 
Astept sa-mi povestiti cum a fost la Sighi, cei care ati fost.

Later edit: Am aruncat o privire pe site-ul ãstora de la Peninsula...lasand la o parte amalgamul de genuri muzicale, arata destul de fain asa...sooooo, mai bine nu intram sa ma uit :)). Take a look.

3 comentarii:

  1. Lasă Vlad Sighisoara...
    A fost ok în 2006 ( dacă atunci am fost şi eu )
    dar ţii minte câte peripeţii neplăcute au fost mai ales aia din ziua de plecare cu bucureştenii aia 2 din tren :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai da ma atunci ai fost si tu...ce bucuresteni? Pancãrii aia 2? O fost mai neplacut cand am luat acceleratu sau rapidu ala in loc de personal, sincer, ca cu teribilistii aia n-aveam treaba...oricum ququruz =))

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa, in ziua de plecare? io ma gandeam la intoarcere ...nu mai stiu, na ma rog :D

    RăspundețiȘtergere