Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 13 aprilie 2009

De ce "Gramada de chestii" ?




Articol reeditat

Plictiseala, si o oarecare lipsa de ocupatie. Mi se pare destul de funny sa scrii un blog, mai ales daca ai ce scrie in el. Referitor la numele ales, chiar nu stiu ce explicatie sa dau: ideea principala a fost ca nu vreau sa-mi "botez" blogul cu numele si prenumele meu, pe care, cei 5 cititori care o sa-i am sigur il stiu. Pana una alta, titlul blog-ului vrea sa sugereze ce gasiti aici, adica o gramada (cel mai probabil neorganizata) de articole, din tot felul de domenii: sper sa nu scriu un blog monoton, cu articole pe acelasi subiect (desi pana acum, basketul a primat ca si topic, dar asta doar datorita perioadei anuale: Play-Off  - ptr. detalii cititi articolele din categoria basket), sper (adica sigur) nu o sa fac un blog-jurnal (in care sa scriu de cate ori mi-am schimbat ciorapii azi si de cate ori am fost la duş) si categoric nu o sa fac un blog in care sa preiau doar informatii de pe felurite site-uri si sa le copiezi aici (asta nu inseamna ca nu o sa fac niciodata asta). 
Sooo, sperând ca nu v-ati ratacit in enumeratia plina de paranteze de mai sus, concluzionez: o sa incerc sa aduc cate ceva inedit, o sa incerc sa nu folosesc clişee, o sa incerc sa ies din tiparul obisnuit al blog-urilor (desi "tipar obisnuit" e o notiune atat de relativa incat nu stiu cine s-ar putea incadra in ea). 

FAQ-s
(adica intrebari frecvente, nu va ganditi la injuraturi)

1. Pana la urma de ce ti-ai facut blogu?
R: Nu stiu!

2. Pot sa copiez ce scrii pe aici pe blog-ul / site-ul meu?
R: Daca mentionezi sursa, da!

3. Nu te cunosc, cine esti?
R: File not found...

4. Cati ani ai, unde studiezi, bla bla...?
R: Citeste raspunsul la intrebarea 3.

5. Care ar fi subiectele principale ale articolelor?
R: Vezi in coloana din dreapta, lista "Categorii postari".


Ptr. cine are idei de postari

Fara nicio problema, daca aveti vreo idee ptr. postari pe absolut orice subiect, feel free to ask, dati un semnal de viata pe mess, spuneti despre ce vreti sa scrieti, si daca iese ceva misto (standardele impuse sunt accesibile oricui, nu trebuie sa fiti scriitori) il postez fara nicio ezitare pe blog, deasemenea mentionând autorul / autoarea. Soo, puneti-va pe redactat, astept articole (PS: merg si anunturile de "mica publicitate" daca sunt intr-o dispozitie buna :)))


Contact:

Pentru contact, sugestii, reclamatii si injuraturi mail me: autumn_howls@yahoo.com (nu intru pe mess deci nu dati invite :D)




3 comentarii:

  1. Welcome bro! sa creasca mare blogu tau!! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. bah din cate inteleg dimensiunea blogului o sa fie proportionala cu plictiseala ta, so don't let it get too big :D, gata am plecat la alergare, asa cum ne sugerezi

    RăspundețiȘtergere
  3. bah voiam sa imi introduc si io ceva asa ca am intrat pe "Pentru introducere click aici" si am ajuns aici...

    RăspundețiȘtergere