Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 13 ianuarie 2012

Clipul saptamanii: ep 5

By Vlad

Buna ziua si bine v-am gasit la un nou episod din "Clipul saptamanii". Ne cerem scuze pentru intarzierea datorata unor motive pur tehnice si pentru eventualele neplaceri cauzate. Pentru cei dintre dumneavoastra care inca au ramas pe receptie, vom difuza acum episodul 5 al serialului.

Ok, STOP! Nu am avut nici o dificultate tehnica, insa am pierdut grav de tot notiunea timpului, m-am luat cu altele (hell weeks @ school) si am cazut ca un erou azinoapte, rapus de somn si oboseala pe la ora 1:00. Cu alte cuvinte, am uitat pe ce lume traiesc si cu atat mai mult am uitat ca e ziua in care trebuie actualizate videourile. No bun, acestea fiind spuse, hai trecem la treaba :D (sper ca sunteti pregatiti de un episod maraton cu 3 videoclipuri).

Pentru ca saptamana aceasta avem o nou-venita in grupul "furnizorilor", primul video prezentat va fi cel trimis de Mihaela, care la fel ca si mie este o iubitoare de animale (de pisici in principiu), asadar nu am avut cum sa refuz un clip din categoria "cute cat videos". Enjoy:




Videoclipul urmator a fost trimis de catre Garrett si parodiaza o melodie cantata de niste labe triste, pentru domnisoare visatoare care inca nu si-au dat seama cum functioneaza lucrurile in viata si in lume...no offence, I hope! Acestea fiind spuse, parodia de mai jos, numita "Here there Vagina" este mai mult decat binevenita:




Am imprsia ca videourile din aceasta saptamana sunt cam soft...nu ca nu ar fi dragute (primul) sau funny (al 2-lea), dar urmatorul e menit sa va faca sa luati pe cineva indezirabil de gat si sa-l despicati cu unghiera >:).
Serios acum, in ultima vreme chiar nu am mai ascultat metale care sa-mi excite simtul auditiv intr-un mod placut, insa Diavolul m-a salvat, cu videoclipul de mai jos (pentru mine, un orgasm auditiv demult asteptat :D  - a se asculta cu volumul la maxim).


Grey Heaven Fall - The Ressurected One

Cine nu are legatura cu acest gen de muzica este sfatuit sa-si tina parerile "acasa", nu cred ca avem nevoie de morala si nici nu o sa ne schimbam gusturile muzicale dupa cum latrã fiecare. Nu, nu's satanisti membrii trupei si nici nici noi nu suntem...so shut up and enjoy the music!


Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, incep sa pregatesc episodul de saptamana viitoare. Ca de obicei, sugestiile sunt binevenite, spatiu de depozitare al linkurilor fiind nelimitat. Astept propuneri. See you around!

9 comentarii:

  1. Man that is one cute wannabe cat:)).Referitor la clipul lui Garret , awesome, eu stiam doar varianta "Hey There Cthulhu", dar asta parca suna mai bine:D.
    Si true...nu suntem satanisti...just don't look at my name.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuu, se pare ca mai nou avem optiunea de a raspunde direct la un comentariu, in blogger...nu va mai trebui sa punem "@ persoana adresata".

      Caut acuma Hey there Cthulhu :)) Am impresia ca o sa rad.

      PS: What name? :-"

      Ștergere
    2. Oh this is nice:D.Well daca prinde la populatie pot face numai recomandari in genul asta.

      Ștergere
    3. Pai de obicei parodiile prind bine, daca sunt reusite, nu?...nu stiu insa de restul "lumii"...dar putem afla :))

      Ștergere
    4. Ma refeream la melodic death/ black,dar mai pot gasi si parodii:))

      Ștergere
    5. Aaa :))))

      Pai mie imi plac, nu stiu audientei..stii tu cum e lumea in principiu cu "muzica de satanisti", grohaielile, etc...in principiu is ok.
      Adevarul e ca sunt multe trupe care in afara de forjat instrumente si efect de groh-groh nu au chiar nimic (parerea mea), insa uite ca sunt si trupe "tinere" (ca Grey Heaven Fall) care suna bine.

      So yeah , it's fine with me :D

      Ștergere
  2. Deci wau ... Post "Summoned by Vlad at 4:15 PM " ... a se observa PM-ul rog frumos. Iar voi lasa-ti comenturi AM? ?? ?? ?? :O Ian 13 , 2012 07:34 AM? wauu.
    Dragute clipurile .

    RăspundețiȘtergere
  3. PS. fara cratima aia tampita la "lasa-ti" .

    RăspundețiȘtergere
  4. AHhahaha n-am observat...i see what you did there :))

    O fii vreun bug de la blogger, vad ca nici emoticoanele nu apar in comentarii :D
    New feature is not working so well :))

    RăspundețiȘtergere