Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 2 aprilie 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 3

By Vlad

Saptamana aceasta pot sa ma laud ca am "convins" inca doua persoane sa-mi trimita videoclipuri si pe langa asta, in sfarsit mi s-a indeplinit visul de a primi un link pentru video prin telefon, dictat...litera cu litera...impossibru! Pentru ca sunt in intarziere ca de obicei, nu mai lungim vorba si trecem direct la videoclipuri.

You know the drill, nou-venitii au prioritate, iar pentru ca de data aceasta avem 2 "furnizori" noi, am sa va prezint clipurile in ordinea primirii lor.

Primul clip a fost trimis de Luiza si ca sa fiu sincer, nu stiu in ce categorie sa-l incadrez: pe de o parte e funny, pe o alta parte e (unpic) prea crazy si pe ultima parte e destul de ingenios...atata timp cat nu tii cont de cum o sa-ti arate parul "dupa". O sa va dati seama despre ce vorbesc dupa ce urmariti "Cum varuiesc rockerii din Regie".




Al 2-lea video reprezinta o premiera absoluta pentru "Clipul Saptamanii" fiind primul clip care ne-a fost trimis chiar de catre regizorul acestuia :>, domnisoara Bianca.  Mai exact, este vorba despre o reclama la "Endpoint Protector", un software pentru protectia datelor (cred). Cert este ca reclama mi s-a parut funny as hell si merita impartasita cu lumea :D.




Ultimul video, dar nu cel din urma, a fost trimis de catre trollul Andrushka; prin telefon..."dimineata" pe la 11:30 - 12:00, cand nici cafeaua nu o aveam inca in sange...you feel the drama, don't you? Clipul ne prezinta demonstratiile unor piloti / soferi profesionisti si am impresia ca vrea sa transmita un mesaj soferitelor, de genul "Nu veti putea face asta niciodata" >:)...glumesc!
Oricum, chiar daca am fost trollat cu un apel "matinal" pentru a primi link-ul catre acest video, efortul a meritat si clipul este chiar reusit, mai putin titlul sau: "Faze tari" (*insert "you don't say" meme here*).




Cam atat pe ziua de azi...in cazul in care nu v-au placut clipurile va mai dau un motiv sa zambiti: aproape ca a trecut ziua de luni, be happy...inca 4 pana la weekend ;).

PS: Asa cum ati solicitat, am redenumit episoadele precedente, pentru a corespunde numarul lor cu sezonul. Happy now? :-w

6 comentarii:

  1. Chiar eram curioasa sa vad ce video-uri mai apar

    RăspundețiȘtergere
  2. melodia pe care am propus-o eu nu apare aici!!! >:PPPPPPPPPP

    RăspundețiȘtergere
  3. Awwww, pai erau prea multe 4 videoclipuri...si dupa aia saptamana viitoare nu mai aveam ce sa pun >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehh , nu trebuie sa mai zici ca glumesti , asa din politete . 99, 99 la suta dintre soferite nu vor putea face toata viata lor asa ceva.
    Ps. imi cer scuze daca am jignit vreo domnisoara/doamna . :D

    Foarte fare clipul de la domnisoara Bianca, felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. The troll is on our side guys...let's celebrate this by drinking beer in our underpants :)

    RăspundețiȘtergere