Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 11 februarie 2012

Clipul saptamanii: ep 9

By Vlad

Ahaaaa!...credeati ca am uitat :P. No way man, doar ca de cand cu vremea asta geroasa cred ca am prins un microb ceva, sau probabil gripa de sezon...am fost la medicul de familie si m-a diagnosticat cu "sictiroza acutã"...desemenea m-a anuntat ca mi-a recidivat "chiulangita cronicã", so you do the math.
Pentru ca unora v-a placut scenariul inchipuit intr-un episod trecut, cand spuneam sa va imaginati un om foarte grabit care va arata videoclipurile si o ia la fuga bezmetic pe camp, v-as sugera sa va puneti din nou imaginatia la contributie si sa repetati scenariul, pe masura ce parcurgeti acest articol (sunt in criza de timp, ca de obicei).

Saptamana aceasta vom avea parte de un episod "cu prelungiri" pentru ca depozitul de linkuri s-a umplut din nou cu propuneri care mai de care.

Deci, primul clip, trimis de Andrushka, parodie dupa o piesa house destul de cunoscuta (la vremea ei, caci hauzãrelile nu prea trec testul timpului). Koka People - Ce C#c'@t?!



E incredibil, e uimitor, este o parodie super-reusita dupa o piesa haus de c#c'@t, acum sa trecem mai departe...

Al 2-lea videoclip de azi, trimis de Diavol, o sa va straneasca hohote de ras...cred ca o sa inceapa sa-mi placa de poporul rus doar pentru prostiile care le vad facute de ei pe net. Meanwhile in Russia:



Trebuie sa evidentiez si unul din comentariile de top ale clipului, so true!

"funny thing is most of russians in this video are drunk. too bad you americans are like this when youre sober" - tcsdef (youtube user)

So true...ce mai am de spus este ca...in soviet russia water faucet drinks you.

Si trecem la ultimul videoclip, primit de curand de la Garrett: un clip care raspunde la unele intrebari de genul "cum ar fi daca". In cazul de fata, cum ar fi daca in baruri raportul barbati / femei ar exact invers-proportional fata de cum este defapt. Enjoy yourself at The Flip Side Bar:


E incredibil, e uimitor, este un video in care putem vedea cum ar fi barurile si crashmele daca ar fi pline de femele...long live the "taco fest". I'm out, bye!

2 comentarii:

  1. Mno , ca nici saptamana asta nu ai apucat sa pui si clipul ala de la tine... ce c@C@t... =)) Ioane adu-mi un furazolidon... =))

    RăspundețiȘtergere