Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 22 decembrie 2011

Infuzie de adrenalina (updates)

By Vlad

Stiu ca astazi este joi si ar trebui sa actualizez "Clipul saptamanii" mai ales ca am din nou de unde sa aleg, "proviziile" crescand de la saptamana la saptamana (pentru asta trebuie sa multumesc din nou, donatorilor, in ordinea in care mi-au trimis videoclipurile: Camper, Diavolul si Andrushka...keep it coming, mai devreme sau mai tarziu tot o sa recunosc ca sunt dator!).

Totusi, va trebui sa amân macar cu o zi actualizarea video-urilor datorita unei invitatii primite "pe neasteptate", invitatie care nu puteam sa nu o onorez. Asta presupune ca voi participa la un fel de eveniment - concurs care va avea loc vineri 23 decembrie in Piata Mare a orasului, in cadrul Targului de Craciun. Evenimentul isi propune promovarea locurilor "cu istorie" din oras si stabilirea de relatii intre bloggeri si se numeste Tag the Flag.


Prima editie a concursului Tag the Flag a avut loc in aceasta vara, in luna iulie si cum de atunci a trecut ceva vreme, mister Tudor (cemerita.ro), organizatorul evenimentului a decis ca Targul de Craciun merita o promovare inedita, invitând mai multi bloggeri pentru acest eveniment. Cu ocazia asta tin sa-i multumesc pentru ca m-a inclus si pe mine pe lista invitatiilor...dau un vin fiert cu prima ocazie (asta insemnand imediat dupa incheierea concursului).

Dat fiind faptul ca fieare participant trebuie sa aiba un coechipier si era de preferat sa ofer un raspuns cat se poate de promt, de genul "da, vin, am echipa (si valoare)" sau "nu pot sa vin (da' tot am valoare)", mi-am racolat victima (a se citi celalalt membru al echipei) fara prea multe ocolisuri, direct de pe mess. Date fiind calitatile sale competitive, banuiesc ca vom face o impresie buna, oricum obiectivul principal este distractia, nu castigurile (cliseu, i know, dar asta e adevarul; nu cred ca exista concurent care sa vina pentru premii, scopul evenimentului nu sunt premiile).
Habar n-am daca "victima racolata" ma va injura sau imi va multumi pentru propunerea facuta, cert este ca in 2 timpi si 3 miscari mi-am facut echipa si am putut sa raspund organizatorului in timp util. Si la fel de cert este ca ne vom distra pe cinste, incercand sa facem fata valului de adrenalina care ne va invada odata ce se da start-ul. Personal sunt incantat de idee si tare curios cum voi face / vom face fata provocarii...indiferent de deznodamant, va fi o experienta pe cinste :).
Am sa revin cu un articol dupa incheierea concursului, wish me luck if u will!

PS: Identitatea persoanei "racoloate" pentru echipa ramane secreta deocamdata, din motive de securitate (in cazul in care acesta imi invineteste ochiul pentru ca nu am fost apt, preferabil sa nu stiti cine m-a caftit :D - si reciproca e valabila >:) ).

UPDATES:

Participanti:
Rares:  http://rareshu.wordpress.com/
Teo:     http://neaguteodora.wordpress.com/
Adi:     http://vladimirempire.blogspot.com/
Diana:  http://dianaribana.blogspot.com/
Pancu: http://pancu.ro/

Cum a fost la "Tag the Flag": rezultate si impresii "la cald" aici.

Organizatori: Tudor Popa (cemerita.ro) si Targul de Craciun - Sibiu.

15 comentarii:

  1. Un sfat prietenesc :)) Nu iti alege un coechipier fumator sau cu probleme psihice ! ;) . S-ar putea sa ai sanse la castig :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde stii ca-i fumator? :| u read minds? :-s

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate e o fumatoare, nu fumator :> ce zici de asta? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) , Mai , sa aveti bafta si succes. Si sa nu va opriti in timpul concursului la un vin fiert la casute :)) . Va tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms ms...daca iese bine dau un vin fiert :D ...defapt dau oricum, i guess!
    Am ce am azi cu "datul vinului fiert"...seesh!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pita ha?...am auzit ca era sa scrii altceva =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma , dar ce le auzi tu pe toate :)), Sa-i fac eu ceva la aia care ti-o fi zis . :))

    RăspundețiȘtergere