Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 16 decembrie 2011

Clipul saptamanii: ep 1

By Vlad

Nu va puteti imagina ce fatza am tras cand mi-am dat seama ca astazi este joi si trebuie sa actualizez "Clipul saptamanii", realizand in paralel ca ceasul era 11:50 (p.m.). De altfel nici eu nu imi pot imagina ce fatza am tras , pentru ca eram pe strada cand am constientizat cele mentionate.

Mi-am propus ca obiectiv, sa actualizez sectiunea aferenta si sa postez acest articol pana la ora 12:00 a.m. (ca vezi doamne, sa nu depasesc termenul stabilit), dar ma tem ca pana termin de scris si pana ma hotarasc ce video sa pun, probabil ca vom trece de miezul noptii...dar nu cu mult (later edit: bullcrap, 29 minute intarziere...inadmisibil!!!).

Printre altele, tin sa multumesc domnisoarei Andrushka si Diavolului [ce tare suna asta =))] pentru clipurile propuse. Am primit atatea sugestii incat sunt asigurat inca doua saptamani de acum incolo, pe putin. In plus, am si eu destule idei, asadar, cat timp primesc sugestii si am si eu la randul meu variante, o sa pun doua videoclipuri pe saptamana: unul sugerat de voi si unul propus de mine.

Later edit: am decis ca in acesta saptamana sa ma trec pe planul secund  (altruistul de mine) si sa postez doar videoclipurile primite de la dvs., stimati cititori.

Deasemenea, inca astept propuneri (sau reclamatii), chiar daca sunt asigurat cu "resurse" pentru anul acesta. Pe cuvant ca salvez link-urile care le trimiteti intr-un document word, iar cand vine timpul sa fac un update, am sa revizuiesc sugestiile voastre. Keep them cuming, people!

Fara sa mai lungim vorba, clipele saptamanii sunt urmatoarele:

Propus de Andrushka:
Jeb Corliss - "Grinding the Crack" (nu este un videoclip muzical, scopul acestuia fiind altul, insa piesa de pe fundal este interpretata de Awolnation si se numeste "Sail"):




Propus de Diavol [again, ce tare suna =))]:
In Memoriam May 2011 (aka "May Fail Compilation" - merita vazut, in ciuda celor 8 minute ale duratei sale):




Sper ca va facut placere vizionarea celor doua clipuri. Dati cu parerea, injurati sau sugerati si altele, in comentarii! "Mai vorbim :))".

PS: Inainte sa imi sariti in cap ca le-ati mai vazut, ganditi-va de unde era sa stiu?

11 comentarii:

  1. Tu nu sugerezi nimic eddie? Pariez ca ai cateva videoclipuri care merita impartasite...un Tomasulo, ceva? =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Diavolul revine :))
    http://www.youtube.com/watch?v=5TaecFvNiqo&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaand this one: http://www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0&feature=related

    Serios, tipul e tare.Epic trolling

    RăspundețiȘtergere
  4. PFf, hai tu Andrushka macar puteai sa mi le trimiti pe mail/mess , ui ce amalgam de link-uri ai facut acolo! :(

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Diavolul: Da, e tare omul, desi unele faze care le face, sincer is naspa (spus frumos): imi amintesc ca intr-o faza a aruncat sau a imbrancit pe cineva in apa, parca...nu mai stiu sigur...dar exceptand cateva dintre ele, majoritatea sunt epice si oricum tipu e troll rau de tot! Merita un video pt sapt viitoare ;)
    Thanx

    RăspundețiȘtergere
  6. Yeah, cand era imbracat in cangur, imi aduc aminte de faza aia.Ok, sunt de acord , nu e misto ce a facut dar arata bine pe camera:D.

    RăspundețiȘtergere
  7. MMmmmm, mi se pare mie sau lipsex comentarii de aici :-s

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) Da, lipsesc :)) . Am sters ala lung, intradevar arata urat , si din greseala si ala cu muzica frumoasa :( .

    RăspundețiȘtergere