Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 5 august 2011

Scanteia de care aveam nevoie

Ma gandesc ca ati observat de cum ati intrat cateva modificari la pseudo-meniul arhaic "pe 8 biti" plasat strategic sub header si poate ati observat / citit si post-ul misterios de mai jos, care, spre bucuria mea, sparge grav tiparul si tematica abordata de catre mine p'aci prin padurea intunecata a uretelor tomnatice :)

Deci, despre ce este vorba? In primult rand imi cer scuze anticipat pentru eventualele greseli de exprimare dar e cam tarziu, mi-e somn si tigarea e pe terminate, fapt ce semnaleaza ca raman fara combustibil in curand si trebuie sa ma retrag la cateva ore de somn inutil.
Acum, explicatiile: dupa experimentul incercat cu Masa Cavalerilor, experiment care scârtzâie si care tot duc speranta ca va reveni in forta si va primi atentia si interesul care l-a primit in primele saptamani, am decis sa incerc ceva nou si aici. Astfel in urma unor tratative purtate la cel mai inalt nivel, am gasit o persoana creativa si talentata care si-a exprimat dorinta de a scrie cate ceva din cand in cand pe "copacii" seculari, "vechi" de aproape 3 ani din padurea asta intunecata.

Pentru persoanele inteligente care o sa-mi faca observatie ca secular sugereaza o varsta minima de 100 de ani (sau un secol): oh really? De unde v-ati obtinut diploma de "Captain Obvious"? ca as vrea sa-mi fac si eu rost de una!

Revenind, ca sa mai indepartez aura de mister care a invaluit blog-ul (imi place sa ma mint), persoana despre care vorbesc, este o prietena care am cunoscut-o cu nu foarte mult timp in urma, pe vremea cand eram inca "cârciumar", practic, din intamplare. Prin cârciumar, ma refer la barman, intr-unul din localurile de roacheri din oras (asta ca sa nu ziceti ca suntem blog de crashmari, ala e Masa Cavalerilor :D - kidding! ).
Deci, pe scurt (mai am doua fumuri de tras), Crisstina va scrie din cand in cand pe aici (cat mai des, sper) cateva randuri, cateva ganduri, idei, trairi, experiente sau orice alta tematica pentru care va avea inspiratie. Luand in considerare faptul ca nu as lasa pe oricine sa scrijeleasca "copacii", sunt sigur ca vom avea suficiente articole interesante de lecturat pe viitor.

Sunt curios si incantat de aceasta incercare, pentru ca este destul de clar ca avem stiluri diferite si subiecte diferite despre care vom scrie. Din acesta cauza, am vazut aceasta initativa ca pe o scanteie necesara invigorãrii blogului. Prin colaborarea cu o autoare creativa, blogul nu doar a primit un impuls de prospetime ci si un set nou de teme abordate, o extindere a granitelor, care trebuie sa recunoastem au fost cam batute in cuie de la o vreme incoace (that's too deep for this late-hour, really now!). Sper doar ca entuziasmul si interesul sa nu scada direct-proportional cu trecerea timpului, asa cum s-a mai intamplat de altfel :(.
In plus, stiind ca "Autumn" v-a fi pe maini bune si nu va stagna la o postare / luna, o sa pot sa-mi indrept mai mult atentia spre "masa cavalerilor", a carui echipa, ca sa va spun un secret, este preocupata sa cheltuiasca banii care i-am facut cu blog-ul respectiv pe fel de fel de excursii in toate colturile lumii. Sper ca gustati umorul unui om somnoros care tocmai a realizat ca ultimele doua fumuri ale tigarii s-au consumat singure...damn it!
But don't worry, nu am nici cea mai mica intentie sa dispar din peisajul de aici.
Aaaaaaaaaanyway, abia astept sa vad articolele Cristinei, abia astept sa indeparteze monotonia (aparenta), care am instaurato fara intentie si abia astept sa vad cum subiectele si tematicile vor varia "haotic" de la un articol la altul...vom avea un haos controlat, duc speranta! Sansele sa fim dezamagiti de materialele care vor urma sunt aproape nule, daca ma intrebati pe mine...si nu cred ca am exagerat cand am spus asta.

Asadar, welcome printre arborii fumurii, invaluiti in ceata si presãrati din loc in loc cu urlete autumnale, stimatã colega!

3 comentarii:

  1. Merci pentru sansa de a scrie pe blog! La fel ca tine sunt incantata si curioasa de incercare.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm..trebuie sa recunosc, m-ai facut curios.Sa vedem la ce va duce acest nou blend.Succes Cristina! ( Vlad tie nu-ti urez, vreau sa ma pun bine cu reprezentantele sexului slab..now I wonder, will I be bitched about this statement?)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cristina: merci eu!
    @ Diavolul: u won't be biatched :))

    RăspundețiȘtergere