Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 5 august 2011

Lipsit de vorbe

By Cristina

Chiar a plecat....Trenul in care trebuia sa ma urc a plecat. Ori l-am pierdut ori a plecat mai repede. Asa se intampla daca stau prea mult in fata oglinzii. A plecat cu visurile mele de vacanta. Delta Dunarii,cateva zile la mare; le vedeam tot mai putin odata ce trenul inainta la drum...Si pe mine m-a lasat cu bagajele pe peron. Inchid ochii si ma imaginez in tren dar mai bine imi iau gandul de la planurile risipite.
Mi-e ciuda doar de soarele asta atat de calduros.Nu vreau sa vina toamna si sa simt ca nu i-am zambit soarelui asa cum am vrut. Poate chiar a meritat sa plece trenul fara mine. Acum sunt sigura ca nu as fi patit ceva in accident,nu m-as fi ars prea mult de la soare si tot felul de ciudatenii care se pot intampla intr-o excursie. Poate mi-as fi uitat bagajul pe undeva-fapt care nu e tocmai ok.
Sunt o frunza in vant desprinsa de pe creanga pomului ajuns prea batran. As vrea sa urlu iar tacerea ta e atat de placuta. De ce nu ai tacut si atunci cand trebuia?.

3 comentarii:

  1. Daca pana la incheiere puteam sa fiu sigur ca vorbesti despre niste planuri esuate de vacanta, ei bine incheierea m-a bagat putin in ceata...cred ca ai vrut ca finalul sa fie deschis pentru interpretari si ti-a iesit bine.

    Anyway, revenind la planurile de vacanta, te cam inteleg. Si eu as fi vrut ceva mai mult de la aceasta vara, si cand vad ca suntem in ultima luna a minunatului anotimp si am indeplinit atat de putine obiective fata de cate imi promisesem, ma cam ia cu draci. Oricum nu stiu cine se poate lauda ca a si-a indeplinit majoritatea obiectivelor propuse pentru o vara: poate cei care chiar nu si-au propus nimic :)
    Oricum,tot timpul e sad cand se termina vara...Nu doar ptr. ca vacantele / concediile sunt la final, ci pentru ca ma gandec ca vin cateva luni in care stam inchisi in case, ploi care tin o saptamana, frig, nori gri...indiferent cat de frumoase sunt anotimpurile reci, nu se compara pur si simplu cu vara :D.
    Pfff deja m-am agitat cand mi-am amintit de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai scris frumos >:D< :) Vlad,ai dreptate...si eu simt la fel.

    RăspundețiȘtergere