Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Multumesc BMW Romania, multumesc primariei sibiu...

...si multumesc tuturor celor care ati facut posibila inchiderea uneia dintre principalele artere de circulatie din Sibiu ca sa va etalati voi masinutele in valoare de x0.000 euro (unde x apartine [5; infinit] ).

Nu prea am inteles despre ce este vorba cand am vazut b-dul Corneliu Coposu inchis, si vreo 10-12 BMW-uri 4x4 parcate acolo, nu am inteles de ce trebuie sa ocolesc 2 km ca sa ajung din punctul A in punctul B, distanta care in mod normal era de aproximativ 10-12 metrii (ma refer la cele doua trotuare care incadreaza trecerea de pietoni din fata teatrului Radu Stanca) si in fine, nu am inteles per total ce naiba se intampla. Dar am cautat in presa locala si am aflat ca cei de la BMW vor sa se dea putini mari cu traditia si tehnologia lor. Cunoscuta fiind relatia dintre primaria sibiu (herr Klaus) si Automobile Bavaria Group (printre care face parte si reprezentanta BMW), misterul incepea usor usor sa fie "rezolvat". N-am treaba cu herr Johannis si nici cu BMW (defapt bmw-urile sunt printre putinele marci de autoturisme care intr-adevar imi plac) dar ma deranjeaza rau de tot cand inchideti principala legatura dintre centru si o parte a orasului doar ca sa testati / demonstrati voi noile capacitati ale vehiculelor 4x4; apropo, bun loc sa arati "ce poate" ultima generatie de suv-uri, pe un bulevard drept ca in palma, cu doar cateva obstacole artificiale plasate din loc in loc - smart asses! 

Si, conform celor citite in presa, ma deranjeaza faptul ca tot acest circ este organizat pentru un numar de "700 potentiali clienti", iar daca acest lucru este adevarat, imi bag pixu in suv-urile voastre si in traditia voastra. Ce are daca vreau sa ma plimb si io cu un X5? Probabil ca nu m-ati lasa ca nu arat ca si un potential client, nu? Si de ce ar suferi o mare parte din oraseni doar pentru acei "700 potentiali clienti" care si-ar permite sa dea o avere pe "creatia" voastra?
Problema nu este neaparat legata de pietoni, pentru ca de bine de rau sunt si alte cai de acces inspre "centru" venind din partea de sud, sud-est a orasului, dar ma gandesc totusi la miile de soferi care strabateau zilnic bulevardul, ma gandesc la miile de pasageri care depindeau de traseele, acum deviate, ale autobuzelor (nu sunt "decat" 8 linii de autobuz deviate). O buna parte din oras este data peste cap, pentru "700 potentiali clienti", pentru o reclama facuta pe moka din punctul de vedere al cetateanlui de rand si pentru o relatie de amicitie intre primarie si reprezentanta...absolut minunat! 

2 comentarii:

  1. zi si tu ca te-o durut mai tare ca intarziai la bere din cauza asta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. apai normal ca m-o durut, urla stomacu la mine sa-l hranesc cu hamei si eu eram pe ruta ocolitoare :)) mama lor de nemtzi :D

    RăspundețiȘtergere