Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 3 februarie 2011

Autentic sau trucaj?

Si cu ocazia asta o sa atasez si primul poll de pe bloaga, pentru ca, de multa vreme caut vreun subiect la care pot sa-i fac un poll sa vad ce voteaza lumea.
Astfel, scurt si la obiect spus, subsemnatul este captivat (sau poate chiar pasionat) si de fenomenele mai putin obisnuite care se intampla p'aci prin micuta noastra planeta...printre care si fenomenele OZN. Un prieten mi-a trimis niste linkuri (bineinteles de pe youtube) la ceea ce pare a fi un OZN desupra Domului Stancii din Ierusalim,  filmat in 28 ianuarie anul curent. Din pacate n-am gasit nicio analiza a specialistilor asupra autenticitatii filmarii, deci raman semi-sceptic. Pun mai jos filmuletele, bineinteles pe youtube gasiti mai multe variante iar dupa aceea dati-va cu parerea in poll.
Doar o singura sugestie, fara intentia de a influenta votul: nu fiti ignoranti sa credeti ca suntem singuri in Univers.







PS: Lista de optiuni pentru sondaj o gasesti in banda din dreapta a blog-ului (asta in cazul in care nu ai vazut-o inca).
PS2: Sondajul va fi valabil pana marti, 8 Feb 2011, ora 9:00 a.m.

Un comentariu:

  1. bah asta i clar un sondaj de manipulare a maselor. e comandat politic se vede "jos basescu!!", esti cu siguranta un fost colaborator al securitatii =;

    RăspundețiȘtergere