Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 14 februarie 2010

Mue v-day

Deci nu puteam sa ratez un astfel de subiect...dupa cum bine stiti (din nefericire), populatia sarbatoreste astazi asa-numita Valentine's Day, adica ziua Sfantului Valentin. Daca vreti un exemplu clar de rahat comercial si de efect de turma, ei bine le aveti in fata. O tentativa de sarbatoare popularizata de catre occidentali (hmm, sa fie oare vorba de americani?) care isi propune sa celebreze iubirea dintre cupluri si alte abureli superficiale de genul. Iar eu, un gigi-contra al sarbatorilor (defapt un gigi-contra al mai multor chestii) imi adresez niste intrebari retorice cu privire la bullsh*tu' asta. In primul rand, de ce trebuie sa fie o zi speciala in care sa-ti declari sentimenlte? Nu poti face asta fara sa ai o zi anume? Asa ar trebui sa fie normal. Iti trebuie motiv, trebuie sa fii fortat\a de imprejurari, sau care-i problema? De ce trebuie sa cumperi cadouri de v-day? Asa se arata sentimentele fata de celalalt, prin lucruri materiale? ("Iubitzelul meu mi-a cumparat o rochie de n+1 mii de euro"). De ce trebuie sa te conformezi turmei si sa sarbatoresti "ziua indragostitilor" in 14 februarie? Chiar nu te simti patetic? (asta-i intrebare usoara, daca nu te conformezi efectului de turma, nu faci parte din societate, nu faci parte din "lumea buna" sau "lumea cool" care stie sa se distreze...sau si mai rau, esti catalogat ca si un "inadaptat al societatii"...yeah right einstein)...si pana una alta, de ce trebuie sa adopti o sarbatoare internationala la care au pus botul toti fraierii, cand folclorul tau national are propria sarbatoare a iubirii, pe data de 24 februarie, originala si autentica (daca o sa mai folosesc multe cuvinte cu conotatie romatnica o sa fac diabet virtual). Hai sa lasam naibii traditia, cultura si valorile nationale si sa ne alaturam turmei care accepta toate aburelile tranite de catre occident. Great, have a good life!
Nu mai palavragesc degeaba, banuiesc ca punctul meu de vedere este destul de clar. Ca si concluzii:
1) nu trebuie sa existe o zi speciala in care iti declari sentimentele (mai mult sau mai putin sincere), acestea pot fi declarate in oricare zi si la oricare ora (sau asa ar fi normal sa fie);
2) Nu trebuie sa faci cadou pentru ca este ziua lu valentin, sentimentele nu se bazeaza pe lucruri materiale (doar daca esti o persoana extrem de superficiala si in cazul asta iti prezint condoleantele mele - si imaginea din stanga special pt. tine);
3) Daca chiar asa de rau te-a lovit sageata lui cupidon, fiecare zi ar trebui sa fie un prilej de sarbatoare (sau macar o forma de fericire, ceva acolo, you get it).

PS: Nu uitati ca pana la urma, probabil mai mult de 90% din vrajelile astea tipice au ca obiectiv o "tranteala in pat" cu partenerul sau partenera (dupa caz)...sau si cu partenerul si cu partenera (tot dupa caz :D ).
PS 2: Tot respectul pentru cei care au de gand sa sarbatoareasca "Dragobetele" (24 februarie), daca tot vreti sa va celebrati relatia, faceti-o intr-un mod autentic, nu va bagati in ciurda :)).

Un comentariu:

  1. Eu imi sustin parerea.14 februarie e ziua in care prostitutia e acceptata la nivel mondial.Cumperi niste bomboane ,alte rahaturi cu care o platesti , si ea pica la pat.Cea mai veche meserie din lume la cea mai legala forma.

    RăspundețiȘtergere