Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 27 februarie 2010

Keep it funny

Ma gandeam sa ramanem oarecum la acelasi topic ca cel de acum cateva zile (funny stuff) si sa postez cateva vorbe despre un fel de "serial" care apare in fiecare miercuri si duminica seara pe celebrul site YouTube si care l-am descoperit prin intermediul domnului Alex. Este vorba despre "Equals Three" sau "=3" gazduit de catre un anume Ray William Johnson, din cate am inteles student prin New York (nice city, il invidiez). Asadar tipul, hazliu de felul sau, in cadrul episoadelor sale, scurte si la obiect (majoritatea nu dureaza mai mult de 4-5 minute) dezvaluie 2 sau 3 video-uri care circula pe net (majoritatea recente si de actualitate, dar exista si exceptii) de obicei amuzante, comico-tragice sau ciudate.
Deasemenea in fiecare episod, Ray adreseaza cate o intrebare spectatorilor, intrebare care a primit-o la randul sau pe mail in format video tot de la spectatori, incercand probabi sa faca show-ul sau interactiv. Si din cate se pare a prins extrem de bine la public. De exemplu, ultimul episod care il puteti vedea la subsolul articolului a strans deocamdata 1 milion si ceva de vizualizari, asta in cateva zile, ceea ce nu-i deloc rau pentru un producator independent. Iar tipul chiar are talent, lucru dovedit si de numarul din ce in ce mai mare de "fani". Interesanta oricum ideea sa si de apreciat faptul ca-si gaseste timp sa scormoneasca sutele de mail-uri si mesaje pentru a pune cap la cap ceva amuzant, fara a intinde vorba prea mult.
Cam atat pe ziua de azi, parerea mea (ca si in cazul la "American Dad!") este ca merita sa va sacrificati cateva zeci de minute sa trageti cu ochiul la niste episoade, mai ales ca nici nu dureaza prea mult (adica sa fim seriosi ce puteti face in 4 minute jumate :>), deci plictiseala este din start exclusa din ecuatie. Profilul lui Ray (impreuna cu toate episoadele din "Equals Three") poate fi vizionat aici .

Si dupa cum spuneam, mai jos ultimul episod din "serial", aparut miercuri (printre cele mai reusite din punctu meu de vedere):



 Foto: sodahead.com (mmm soda)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu