Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 9 iulie 2010

Subiecte uitate

Acum vreo cateva zeci de minute mi-am dat seama ca am uitat pe deplin sa abordez un anumit subiect aci pe bloaga...un subiect asupra caruia nu prea mi-am mai manifestat interesul in mare parte datorita altor "probleme", mai apasatoare. Deci pentru fanii sportului, vesti bune, azi vorbim despre basket...si nu orice fel de basket, ci basketul american, NBA pe scurt.
Oricum, fanii inraiti ai "sportului cu mingea la cos" (cliseu, I know) cu siguranta stiu deja despre ce este vorba. Insa cine nu este la curent cu noutatile din NBA, o sa rezum totul in cateva fraze: vara aceasta, mai multi jucatori de top au devenit "free agents" adica mai pe romaneste, si-au incheiat contractele semnate cu ani in urma cu echipele lor. Printre jucatorii de top, se numara LeBron James (presupus cel mai bun jucator din lume -?-), Dwyane Wade, Chris Bosh, Amare Stoudemire, Carlos Boozer, etc. Primii trei mentionati reprezinta deasemenea varful de lance al superstar-urilor din NBA. Dupa vreo doua saptamani extenuante pentru multe francize din NBA, toate incercand sa puna mana macar pe unul din star-uri, aseara, Miami Heat a cules laurii victoriei, dupa declaratia lui James (ex-Cleveland Cavaliers) care a anuntat ca v-a semna cu echipa din Florida. Victoria este deplina pentru Miami, care, cu cateva zile in urma a obtinut si semnatura lui Chris Bosh (ex-Toronto Raptors) si Dwyade Wade (deja veteran in echipa lui Pat Riley). Astfel Miami au reusit sa aduca 3 superstar-uri la echipa in timp ce restul echipelor au ramas cu buza umflata, vazand cum numarul super-jucatorilor disponibili pentru contract scade de la o zi la alta. Cel mai mare pierzator din acesta afacere este patronul celor de la Cleveland Cavaliers, care a facut tot posibilul sa-l tina pe James in Ohio, insa nu a reusit. Totusi dupa 7 ani in care incerci sa castigi un titlu de campion, fara sorti de izbanda, poate consideri ca ar fi cazul sa schimbi putin decorul si lotul. Asa a facut nenea James (SF) care s-a aliat cu Wade (SG) si Bosh (PF / C) pentru a forma o superechipa. Ramane de vazut daca cei trei vor colabora eficient pentru a obtine macar un titlu sau daca orgoliile si mandria vor naste rivalitati interne care vor ingreuna misiunea echipei din Miami.
Acum ca sunteti la curent cu toata febra si frenezia din NBA lasati naibii calculatoarele si miscati-va la un baschet la sala transilvania, si asa in mare, cam toti ati scapat de sesiune (sau bac, dupa caz).
Detalii despre transfer si reactii "la cald" gasiti pe NBA.com (nu am de gand sa pun link-uri aici pentru ca sunt cel putin 7-8 clipuri video legate de aceasta tema).

Foto: NBA.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu