Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 17 iulie 2010

Bã, luati o pauza!!!

Daca mai aud inca un subiect de discutie pe marginea sinuciderii Madalinei Manole o sa fug pe camp, in padure sau in munti...pentru ca pur si simplu mi s-a acrit. Nu pricep de ce mama dracului de fiecare data cand se intampla ceva tragic cu vreun artist, toti incep sa discute despre asta, ipoteze, investigatii, motive, bla bla bla. Ce plm va freaca grija pe voi de ce si-a luat x jugulara sau y a servit la pranz cianura? Isteria generala este bineinteles alimentata de catre minunata mass-media care evident doreste sa expuna cele intamplate intr-un mod cat mai senzational, dramatic si socant, dupa modelul 3D (adica Dan-Diaconescu-Direct).
Asa a fost si cand a murit "Ai lav iu Maicãl!" Jackson, la o scara planetara. Same shit si de data aceasta, insa doar la o scara nationala. Pana acum 2 luni va durea in 14-15 de Madalina Manole, acuma va excitati toti si toate ca s-a sinucis, si va puneti minunatul creieras la contributie cu intrebari de genul "oare de ce?"...ce te freaca pe tine grija? Pana acuma te-a interesat cumva "cum merge treaba" pentru ea? Te-a interesat cand avea probleme sau cand era linistita? O lae!
Cat, din punctul meu de vedere, incercand sa impusc 2 iepuri dintr-un foc, headshot de preferinta (aww cute little bunnies), adica sa nu fiu ipocrit (sau prefacut), dar in acelasi timp, sincer (smug face) trebuie sa mentionez ca mi-e cam totuna ce artisti se sinucid si care o duc bine (asta pana ajungem la trupele preferate, care oricum nu prea sunt de pe meleagurile noastre, deci pas).
Sa zicem ca regret intr-o oarecare masura faptul ca o cantareata consacrata care intr-adevar avea ceva in comun cu muzica (nu ca fufele cu sani umflati si fofoloanca la vedere din care au "rontait" mai multi "castori" decat toata populatia de rozatoare a Americii de Nord) si-a incheiat definitiv "activitatea" in timp ce manelarii cu jeg sub unghii si urda printre dinti, care duhnesc de la 2 kilometrii a transpiratie (yack!) si cu dinti de aur pusi la vedere ca sa evidentieze tenul "hidratat cu autobronzant" nu au nici cea mai mica intentie de suicid...asta chiar e trist...
Aaa, si sa nu uit...scoala suge!!!

Un comentariu:

  1. I feel you bro.Ma streseaza si pe mine asta, tinand cont de faptul ca atunci cand era in viata nu auzeai de ea, acum toti s-au trezit ca erau fani si ca Romania a pierdut o figura importanta in muzica.Dar, ma si streseaza pt faza ca lumea o plange.Sunt oameni care o duc mult mai nasol si tot nu isi iau gatul ci lupta in continuare.

    RăspundețiȘtergere