Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 2 iulie 2010

Profesori model

Nu aveti ce comenta, mail-ul primit pe grupul studentilor din anul II (inclusiv eu) de la indrumatorul de grupa, referitor la stagiul de practica ce va avea loc pe la finele lunii iulie este clar o dovada a interesului dat de stimabilele cadre didactice in meseria lor preamarita. Identitatea cadrului didactic o voi pastra anonima insa colegii vor stii clar despre cine e vorba dat fiind faptul ca mai jos o sa redau mot-a-mot mail-ul despre care vorbeam:

"In anexa aveti noile liste cu locurile de practica. In varianta in care veti face practica la scoala va voi da ceva de facut. Ceva care ma va ajuta pe mine dar nu stiu inca ce".

In primul rand trebuie remarcat ca in anexa erau niste locuri de practica care n-au nicio legatura cu domeniul nostru de studiu (gen Societatea de Apa-Canal, Compa, bla bla). In al 2-lea rand oricum sistemul romanesc de invatamant la capitolul practica suge rau de tot (la fel ca si la celelalte capitoloe), dovada fiind prezentata mai sus. In al 3-lea rand sa-mi aminteasca cineva pentru ce se facea facultatea? Ca sa inveti tu ceva ce o sa-ti foloseasca in viata sau ca sa ajuti profii in fanteziile lor?

Imi cer scuze stimabilului cadru didactic daca cumva ajunge sa citeasca acest post si se simte jignit (am evitat sa scriu "profesorului" sau "profesoarei" tocmai pentru a nu divulga identitatea, apreciati macar atat).

Ador locul asta!

Un comentariu:

  1. Ca sa vezi , acelasi domeniu,alt oras,alti profi,la fel de muisti.How can you not love it?

    RăspundețiȘtergere