Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 18 noiembrie 2012

De neiertat I

By Cristina 
     
     De mult timp imi pusesem in gand sa imi cumpar o carte anume. Am vazut-o in librarie si m-am dus sa o cumpar. La Humanitas,unde am si vazut-o prima data mi-au spus ca nu o mai au iar in cazul unei comenzi sa o pun eu pentru ca ar fi mai usor.
 M-am dus la o alta librarie, si nici acolo nu o aveau,insa,mi-au spus ca imi pun ei comanda si ca ajunge intr-o saptamana. Eram foarte fericita. Dupa o saptamana sun la librarie si intreb daca a ajuns cartea. Mi-a spus vanzatoarea ca ei au pus comanda dar cartea mea nu a ajuns, doar restul comenzii.Mi-a zis ca e o gresala de-a lor si ca mi-o trimite pe posta. I-am multumit doamnei pentru colaborare adaugand ca nu mai apelez la ajutorul lor.
Dorindu-mi atat de mult cartea, am sunat la o alta librarie sa intreb daca o gasesc, surpriza mea a fost sa imi spuna ca o gaseste in calculator si ca mai exista o singura bucata, de aceea am refuzat comanda prin posta a librariei dinainte. Deci, a treia librarie avea cartea, dar trebuia sa o caute dat fiind faptului ca a fost ultima bucata. Am intrebat daca pot trece azi sa o iau si au spus ca "da" si ca o va pune deoparte. Dupa cateva ore,ajung acolo si cer cartea despre care vorbisem la telefon. Raspunsul lor : nu o mai au, calculatorul o arata caeste in stoc dar ei nu o mai au. Imi recomanda alte carti din acelasi domeniu dar le spun ca nu sunt interesata de alta carte.
 Daca voiam o revista de moda sau carti despre toate prostiile imediat o gaseam...Nu stiu de ce, am impresia ca s-au speriat vazand cartea care mi-o doresc, numele atat de direct, fara ocolisuri, si s-au gandit ca vor face un bine lumii daca nu mi-o vinde.
 Ca si in titlu...greseli de neiertat.

Un comentariu:

  1. www.okian.ro - gasesti tot felul de carti care nu se gasesc asa usor prin librarii si daca nu o gasesti ti-o comanda de la editura-mama si in 2 sapt o ai acasa :D

    RăspundețiȘtergere