Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 19 octombrie 2012

Inca un lucru tipic romanesc

By Vlad

Imi zicea un prieten ca scriu doar despre lucruri negative pe blog, ca  ma "razboiesc" prea mult, ca ma revolt prea mult si ca ma comport ca un rebel pe aici. M-am tot gandit la un subiect care as putea sa-l postez in categoria "lucruri pozitive" sau daca nu, macar ceva funny, insa chiar nu am loc...pentru ca sunt mult prea multe cacaturi imprejur si aflu despre atatea cretinisme si idiotenii incat nu pot sa tac. 
Defapt, chiar pregateam doua posturi cu subiect "pozitiv", insa citind presa locala de azi si afland niste noutati care, din punctul meu de vedere sfideaza logica, am ajuns din nou sa scriu despre "lucruri negative"...vedeti, nici sa vreau nu pot scrie despre nice things.

Daca mai tineti minte, intr-un articol precedent spuneam ca artera principala de circulatie a orasului a suferit ceva modificari in ultimele luni, acest lucru aducand la randul sau, o serie de ample lucrari de reabilitare a strazilor adiacente. Well, ar fi chiar nasol daca s-ar trezi cretinii, retardatii si mafiotii de la firma distribuitoare de gaz metan din oras (E.On Gaz) sa inceapa lucrari la conductele lor exact DUPA ce noile strazi au fost reabilitate, asfaltate si marcate, nu? 
Da, e nasol...si chiar asta s-a intamplat. Potrivit publicatiei turnulsfatului.ro, pe strazile Dealului, Ion Ratiu, Cosbuc si Banatului, firma anterior mentionata a inceput lucrarile de cuplare a noilor retele...adica exact strazile care au fost renovate de nici o luna. Asta in conditiile in care, firma E.On gaz a fost anuntata de la inceputul anului despre lucrarile care vor avea loc pe aceste strazi. Cat de greu era sa-si sincronizeze lucrarile? Cat de greu ar fi fost sa se faca si la noi, odata la 900000 de ani, un lucru "ca la carte"?

Ar trebui precizat ca astfel de lucrari, efecutate la scurt timp dupa reabilitarea strazilor, sunt marca inregistrata E.On Gaz, cazul acesta nefiind singular. De data aceasta insa, unii sibieni, mai curajosi (nu neaparat in sensul propriu) si cu simt civic au decis sa ia atitudine: unul dintre ei, Razvan Pop, scrie pe blogul sau ca are de gand sa sesizeze OPC-ul si sa initieze un proces de judecata, in timp ce un alt cetatean al orasului, Valentin Micu a trimis o sesizare catre conducerea Primariei (conform turnulsfatului.ro).

Probabil ca nu se va modifica mare lucru in ceea ce priveste strategia companiei E.On Gaz, dar macar e ceva mai mult decat sa stai cu cu mana in fund sa te uiti cum niste mafioti isi bat joc de "banii" tai...in definitiv si la urma urmei, lucrarile sunt platite din bani publici, deci you do the math.

Mai multe detalii aici si aici.

2 comentarii:

  1. Cred ca e vorba despre ce spuneam eu la articolele anterioare ale tale, si anume ca inlocuiesc tevile.Legea europeana.
    Ce sa-i faci...astia-s oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii...romani...
    Nu-s normali E-On gaz...vineri dimineata sapau pe alba iulia exact in virajul acela in panta, si din cauza asta , circulatia a fost limitata la o banda pe sens...nu-s normali, sincer!

    RăspundețiȘtergere