Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 28 iunie 2012

Nu, nu am murit...inca

By Vlad

Stiu ca este cel putin al 5-lea post in care anunt ca "revin" cu postarile dar asa au fost sa fie lucrurile, nu am ce sa le fac. N-am mai postat in ultima vreme si nici macar "Clipul saptamanii" n-am mai fost in stare sa-l actualizez pentru ca timpul liber mi-a fost mancat in mare parte de minunata lucrare de licenta...nu ca nu as mai fi avut timp sa scriu cateva cuvinte, insa mi-am consumat toata creativitatea, genialitatea (si modestia) cu proiectul in cauza.
Chiar daca in acest post n-am sa adaug continut de "valoare" blogului, zilele ce urmeaza ma reapuc de postat si de finalizat drafturile care le am, astfel ca, in cazul in care nu mai aveti cu ce sa pierdeti timpul pe net, va astept pe blog :).
Legat de "Clipul saptamanii" nu stiu cand o sa-l mai actualizez, ideea este ca odata cu episodul 10 se va incheia si "sezonul al II-lea" si nu stiu daca voi mai continua cu el, o perioada. Ma gandeam sa las "serialul" cu final deschis, deschis interpretarilor. Oricum, inca n-am fost in stare sa va trimit niste obiecte demult promise, am sa fac tot posibilul sa-mi respect promisiunea si sa acord "premiile" din sezonul I...big shame on me :">.
Pana una alta bafta tutror la bac, sau la examenele din sesiune sau la licente. Eu "brb" maine cu fresh posts.

PS: Trust me, I'm an engineer!

2 comentarii: