Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 29 iunie 2012

Vreti sa castigati 20.000 euro? (trollface)

By Vlad

In urma cu mai bine de doi ani am primit un sms prin care niste ratati ma anuntau ca am castigat 3000 de euro, premiu oferit de Altex. Desi m-a amuzat tentativa absolut cretina de inselatorie, nu am dus dorul acestor evenimente, in primul rand pentru ca nu stiu de unde au indivizii respectivi numarul meu de telefon si chiar ma deranjeaza ca il au la "colectie".
In fine, zilele trecute, se pare ca baietii s-au pus din nou pe treaba. Nu stiu exact daca sunt aceiasi insa am primit un mesaj asemanator, de data aceasta insa, premiul era oferit de televiziunea antena 1 si orange romania si consta in suma de 20.000 euro :))...bitch please!

Inca ma mai gandesc daca sa apelez serviciul clienti sa fac reclamatie sau s-o las balta, oricum nu rezolv nimic , indiferent de varianta aleasa. Pana atunci am de gand sa-i trollez pe baieti si sa le dau telefoane noaptea, eventual cu numar ascuns sau sa-i sun zilnic sa-i intreb ce mai fac.
Ma gandeam ca poate ma ajutati si voi si daca va plictisiti grav si n-aveti ce face, apelati din cand in cand urmatorul numar de telefon (cel care trebuie apelat in vederea revendicarii "premiului"): 0757 509 225. Nu ma intrebati ce sa le ziceti, just have fun :)). Aveti grija insa daca sunati, introduceti inaintea numarului codul " #31# " (va ascunde numarul de telefon pe aparatul receptor) pentru ca altfel probabil vor salva si numarul vostru si pe viitor veti fi si voi "castigatori" (da stiu, am fost cpt. Obvious, dar nu vreau sa va am pe constiinta :D).

Deci, sper ca NU veti musca astfel de capcane facute de niste idioti...daca cumva ii sunati si voi, anuntati-ma intr-un comentariu si spuneti-mi cum a fost. Eu brb, trebuie sa dau niste "telefoane" >:) trollface :)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu