Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 19 martie 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 1

By Vlad

"Hoooneeeyyy, I'm hoooooomee!"
Stiu, stiu, am prelungit "vacanta" (sau pauza dintre sezoane) de vreo doua ori si tot nu am respectat termenul limita, sunt un neserios ce pot sa zic? :( (stiati ca nu sunt prieten bun cu punctualitatea, nu?).
Defapt, am intarziat atat de mult cu sezonul 2 deoarece nu prea am avut suficient timp pentru a va procura "recompensele" (si nici vointa ce-i drept). Nu am vrut sa incepem noua serie pana nu ma achit de datorii, dar cum acea problema mai trebuie sa astepte ceva timp (nu prea mult, sper) am decis sa pornim cu sezonul 2, sperand sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca nu o sa "uit accidental" de premiile promise :-".

Sezonul acesta se va desfasura dupa acelasi model ca si primul: astept sa-mi trimiteti prin orice mijloc de comunicare doriti (puteti sa-mi dictati link-ul telefonic, I don't care, just give it), unul sau mai multe clipuri video care credeti ca merita vizionate / impartasite cu altii. Nu sunt reguli legate de continutul clipului, insa nu va asteptati sa pun manele sau videouri in care se maltrateaza animale.
Episoadele noi vor aparea in fiecare luni (nu-mi place ca ziua de sambata sa fie ocupata si in plus de asta cik tot sambata apar episoadele din "ROBotzi" asa ca nu vreau sa le fur publicul si nici nu-mi place concurenta - modest, nu?).
Cu toate ca am pastrat sugestiile voastre din sezonul trecut si am primit deja cateva linkuri pentru acest sezon, imi permit sa monopolizez primul episod cu doua videoclipuri muzicale, unul mai "spectaculos" decat celalalt (trollface).

In cazul in care nu ati aflat de Zlad si videoclipul lui, prezentat in episodul 4, aveti acum ocazia de a vedea un alt videoclip legendar al acestuia: "I am the Antipope" (din pacate pentru fanii lui Zlad, aceasta piesa nu a fost acceptata la Eurovision 2005 :():




Al 2-lea clip apartine legendarei trupe The Prodigy, a fost realizat pentru piesa "Smack my bitch up" si se numãra printre cele mai controversate clipuri muzicale la vremea lansarii sale -1997 (acum a fost depasit de catre videoclipurile grotesti ale lui Iustin Biberon si Rebbeca Negru :))).

URMATORUL VIDEOCLIP CONTINE IMAGINI EXPLICITE, NUDITATE SI COMPORTAMENT ANTISOCIAL - ESTE INTERZISA VIZIONAREA ACESTUIA DE CATRE MINORI! Ati auzit copilasi? Inchideti browserul acum, doar n-ati vrea sa vedeti pornache pe net, nu?




Sper ca v-a placut cocktailul muzical care vi l-am preparat, pana saptamana viitoare, sariti-mi in cap cu linkuri. Bye now!

6 comentarii:

  1. Am observat ca ai intarziat cu sezonul dar am pastrat tacere.Bune video-uri pt. inceput,de primul,Zlad,nu am auzit never but now.
    Nice stuff!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanx!
    Zlad ala e cam troll, o facut videoclipurile la misto, tocmai de aia imi place :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aham , deci tie iti plac trolli :)) hm, am inteles.

    Ps1. Faza cu "Hoooneeeyyy, I'm hoooooomee!" era pt Diavolul ?
    Ps2. Welcome back . :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfaiiiiiiiiii trolule...I will have revenge >:P

    Nu era ptr nimeni, il imitam pe Fred Flinstone urland fraza aceea celebra, pacat ca nu o venit nici o domnisoara cu reply "Dinner is ready" :-w (ce facem aici, fetelor?)

    PS: Ms...astept linkuri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ca tot vorbeati de troli si trolling, mie cel mai mult imi place ca butonu Raspundeti de pe blogu asta functioneaza :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da-da am vazut ca nu mai merge...nush ce tot fac astia de la blogger de tot modifica...mi chiar lene sa caut sa va dc nu merge..deci, keep on trolling

    RăspundețiȘtergere