Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 30 octombrie 2011

Tastatura cu caractere hinduse

Ma seaca grav de tot site-urile unde trebuie sa introduci un cod sau cuvinte generate dinamic pentru a-ti valida comentariile. Da, stiu ca sunt o metoda buna impotriva robotilor care dau commentarii spam sau care pur si simplu vor sa iti transforme viata intr-un cosmar, dar totusi, sa ti se genereze un cod de genul cu caractere hinuse?Din fericire administratori paranoici care sa instaleze astfel de script-uri sunt destul de putini, majoritatea se multumesc cu un cod mult mai simplu generat si cu fraze destul de inteligibile. Dar nu, cand e sa dau comentarii pe site-ul a carui "captcha code" il vedeti mai sus, tot timpul trebuie sa stau cu dictionarul de scrieri cuneiforme langa mine...fockin paranoids!

LATER EDIT: Cer scuze, defapt titlul corect ar fi fost "caractere sanscrite", caracterele hinduse nu exista deoarece hinduismul este o religie, asadar nu are caractere proprii, ci caractere sanscrite.


6 comentarii:

 1. O fi una dintre optiunile alea care sunt atat de usor de trecut cu vederea:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu prea stiu ce ai vrut sa zici...

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai in general ca admin setezi tu limba sau ...setul de caractere.Cred ca nu s-a uitat nimeni la toate setarile.

  RăspundețiȘtergere
 4. Apai oricum sunt niste admini ratati si plini de fumuri si impresii, parca ei au pus coada la pruna...putzoi :)

  RăspundețiȘtergere
 5. weeeeeei mi-ai adus aminte de iahuu mail ~x( cand scriam un mail si dadeam SEND si pe urma ma punea sa scriu cel putin un cod dinala dupa care imi dadea eroarea "NE pare rau, dar contul dvs a fost blocat!" X(X(X(

  RăspundețiȘtergere
 6. Ahahahhahaha suspicious activity detected =)))))

  RăspundețiȘtergere