Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 10 ianuarie 2010

Inapoi la realitate

Din pacate, pentru majoritatea studentimii, vacanta de iarna tocmai sta sa se incheie. Daca e sa vorbim de o perioada a anului care intr-adevar imi da o dispozitie proasta aceea este perioada de final a vacantelor. Atunci realizez (si mi-ar place sa cred ca nu sunt singurul) ca s-a terminat cu timpul liber (doar teoretic), s-a terminat cu progamul facut dupa bunul plac, s-a terminat cu noptile in care chiar uitam de tot si ne simteam bine (intr-un fel sau altul :>). Pe scurt, recunosc, nu-mi place la scoala, ete na, big cheese!...rectific: I fokin HATE school (cel putin sistemul din romania, absolut degeaba).
Astfel ca, este timpul sa ne revenim din atmosfera "de sarbatori" si sa reincepem eterna rutina. Sincer chiar nu mi-e dor de cursurile interminabile care sunt sustinute la facultatea de medicina (inclusiv sprint-ul pana acolo -  de fiecare data am zis ca o sa plec la timp si de fiecare data m-am mintit) si nici de laboratoarele monotone, in cadrul carora, tot anul am invatat sa facem cerculete si patratele colorate in consola de C++ - pretty fuc*ing amazing!! Sa nu mai vorbim de asa numita "prezenta 50% obligatorie" si de momentele in care asteptam ca domnii / doamnele profe sa ne inventarieze (in sensul ca sa nu cumva sa fie trecuti pe foaie mai multi prezenti decat sunt in sala - how communist can you get?).
Referitor la vacanta, cu momentele ei bune si rele, per total reusita, mai misto decat ma asteptam, insa cam lunga (preferam 2 sapt. acum si 1 sapt in plus in primavara, dar asta e). Cu siguranta au fost 3 saptamani "de tinut minte", 3 saptamani de pus la pastrat in "arhiva". So back to co*k suc*ing motherfu*ing school (happy happy joy joy)...

4 comentarii:

  1. Pai,lasa-ma sa te cotrazic.Spuneai acolo ca scoala din Romania e de kkt..si apoi ca profii is comunisti pt ca fac prezenta.Gandeste-te cum se face scoala in Anglia,Germania,SUA,etc.Daca ai maxim 3 absente repeti anul..so :> Which did you prefer?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca repeti anul dupa 3 absente, insa stiu ca nu poti trage chiulu nici acolo asa hardcore...este insa o singura diferenta: acolo SE FACE SCOALA si ai toate motivele sa mergi la cursuri, si in plus programul e suficient de aerisit incat sa-ti permiti si un part-time job, la noi inca nu s-a auzit de conceptul "program aerisit" pentru ca astfel ar fi mai putine ore si astfel multi profi nu si-ar face norma, ceea ce ar insemna salarii mai mici...asa ca prefer anglia, germania, sua, macar acolo 50% din ore nu sunt de umplutura :)

    RăspundețiȘtergere
  3. deci ... esti un intarziat si tu! :))

    RăspundețiȘtergere