Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 28 septembrie 2009

Hai sa ne dam fitsee

A se citi fitze. Acum sa fim seriosi cati dintre voi v-ati tinut aniversarea cu numarul 16 intr-un local cu o anumita "tematica", local cu -virgula- care n-aveti nicio tangenta, nimic in comun, dar l-ati ales pentru simplul fapt ca rezervarea si consumatia sunt moka (asta datorita unor "influente externe" ca sa le zicem asa). In fine, sa nu ne mai invartim in jurul cozii...sambata seara un fel de semi-pitzi (daca se poate spune asa) si-a tinut cea de a 16-a grandioasa zii de nastere in unul din barurile de rockareala din oras, pe "meniul zilei" fiind incluse 2 sticle de Jack, 2 sampanii si ceva beroaice, mai mult decat suficiente. Cei 12 invitati s-au dovedit a fi numai 7, asta dupa ce "responsabilul cu organizarea" un mega-giga-tera fitzos care a reusit sa enerveze cam pe toata lumea care nu-l cunostea se agita ca nu o sa aiba cu totii loc la 2 mese...yeah right einstein. Na, ce a urmat probabil ca va inchipuiti: tipa s-a facut moochi (ca sa nu scriu direct muci) din cauza domnului Jack Daniels, mucosi aia invitati unu' mai virgin decat atulul, pe langa faptul ca erau "in limba" dupa tipa, adica ceva de genu --> =P~ habar n-aveau cum sa o curteze si cum sa o abureasca mai bine, iar tipa dupa ce si-a revenit din blackout si-a dat seama ca aproape a trecut aniversarea fara ca ea sa aiba parte de ceva "actiune" (cata dezamagire).
Acuma motivul pentru care am scris toata filozofia asta este simplu...chiar era nevoie ca aceea copilutza sa se faca trotil din tarie, pentru ca era ziua ei? Nenea taticu' asa vrea sa arate ca ii pasa de ea? Cumparand whisky la greu pentru niste putzoi care nu cred ca au trecut de 18 ani...daca pentru 16 ani se face atata zarva si atata agitatie, la majorat ce va fi? O croaziera pe mediterana sau o excursie pe luna? Un Audi TT cadou?...noua generatie e varza, sincer!

4 comentarii:

  1. pai si... domnule de ce ati oferit bautura alcoolica minorilor? stiti ca legea interzice asa ceva? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cocalandia ma...la ce sa te si astepti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-o cerut minora, mi-o cerut putzau ala de vreo 22 de ani care vrajea la ea...prin urmare el era responsabil, nu eu ha ha :D

    RăspundețiȘtergere