Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 7 mai 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 8

By Vlad

Banuiesc ca daca nu e trecut de ora 0:00 nu se considera ca am intarziat cu acest episod, nu :o3? Haideti sa trecem la treaba pentru ca oricum nu mai e mult pana la miezul noptii si nu vreau sa reformulez introducerea :D.

Cred ca episodul acesta va avea cele mai variate si diferite videoclipuri din acest sezon. In cazul in care vi se pare ciudata combinatia de clipuri, va anunt ca la sfarsitul acestei saptamani am un examen din cauza caruia, cateva legume (zarzavaturi) mishunã prin jurul meu...sincer nu stiu de ce, nu stiu ce le trebuie acestor  zarzavaturil, dar sper ca pana vineri dupa-masa sa le fac felu'.
Defapt ce vreau sa va spun este ca nu prea am dispozitia necesara penru "funny stuff", deoarece am cateva chestii "pe cap", dar am sa ma straduiesc sa fac un episod reusit. La final, voi dati verdictul ;).

Primul clip a fost primit de Garrett si ne prezinta metoda ingenioasa a unui tip de a se trezi dimineata...cu ajutorul pisicii sale, care indeplineste si functia de ceas desteptator: Cat alarm clock.



Destul de ingenios nu? Mai nasol in weekend :D.

Clipul nr. 2 a fost trimis de catre Miha si chiar daca nu se incadreaza in categoria "funny", consider ca merita vazut. Este vorba despre o inregistrare din emisiunea "Romanii au talent", mai exact proba sustinuta de Cristian Leana. Tanarul acesta are niste aptitudini extraordinare in rezolvarea Cubului lui Rubick. Vizionati clipul si dupa aceea haideti sa discutam putin pe marginea lui.



Chiar daca prima parte a probei este dovada unui talent incontestabil, cand am vazut faza de la final (cand concurentul a fost legat la ochi) am inceput sa intru la banuieli putin. Puteti sa ma considerati sceptic, dar mi se pare aproape imposibil sa rezolvi acel cub legat la ochi si cu asemenea viteza fara sa ai niste "indicatii" de undeva...sau sa ai o minte de geniu. Am intrat la banuieli pentru ca "freza" concurentului imi aduce aminte de anii de liceu cand stateam si eu cu parul desfacut si ascultam muzica in timpul orelor: cat de greu ar fi fost oare ca tipul acesta sa aiba o casca in ureche si cineva din sala sa-i ofere, cat de cat, niste indicatii? :D
Evident, este putin probabil sa se fi intamplat scenariul imaginat mai sus, insa dati-mi voie sa am un gram de scepticism. Oricum, chiar daca a "trisat" cu o casca in ureche, omul are un skill incontestabil, iar daca faza cu legatul la ochi este "pe bune" nu pot decat sa-mi dau jos palaria in fata tanarului concurent si sa-i urez succes pe mai departe (pentru ca dintr-o minte care este capabila de asa ceva, nu poate iesi decat ceva bun - or maybe not!). Voi ce parere aveti?


Ultimul clip, dar nu cel din urma. O mai stiti pe Sophie din episodul 2 al acestui sezon? Ei bine, stiu ca va e dor de ea, insa de data aceasta Lary ne-a trimis un clip in care, din cate am vazut, este vorba despre bunica lui Sophie...sau poate strabunica...sau poate ca nici nu au grad de rudenie cele doua protagoniste, insa sigur au ceva in comun: aceiasi melodie (cu versuri diferite totusi). S-ar putea sa fiti socati dupa ce vedeti Baba turbata, ma.




Cred ca m-am incadrat in timp si nu am depasit ora 0:00 cu acest episod. Nu mi-ar strica niste sugestii pentru saptamana viitoare...pana atunci stay safe si bafta la teze / examene / colocvii, job, etc!

2 comentarii: