Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 6 noiembrie 2011

Scuze

By Cristina

  • Scuze pentru faptul ca nu am mai scris in ultima vreme

    In al doilea rand, Salutari pentru colegul meu de blog. ;;)

Ce repede se intuneca toamna afara. Nici toamna de azi nu mai e frumoasa. E un afis prost lucrat care anunta venirea iernii. Vantul care bate imi consuma tigarea prea repede si ma face sa ma adapostesc oriunde,numai in aer liber nu.
In Piata Mare inca se mai tine terasa deschisa,trag aia de trei clienti si de trei ore de soare ca sa faca un ban,iar dimineata mesele alea de sticla sunt acoperite de bruma.
Observ ca sunt usor revoltata pe schimbarea anotimpurilor desi cred ca este doar o problema de timp,si anume pana vor trece anotimpurile geroase. Exista frumusete si in perioada asta,nu ar trebui sa ma plang dar stim cu totii ca nu privesc prea des partea buna a lucrurilor.
M-am plictisit de tot ceea ce inseamna tehnologie.La televizor nu mai e nimic,m-am uitat la Scooby-Doo si nu m-au impresionat cu nimic.Este aceiasi poveste in seriale diferite.Internetul nu m-a mai ajutat in ultima vreme,mai ales ca orice as fi apasat mi-ar fi dat eroare. In plus,pot spune ca este o sursa buna de tocat nervi,indiferent de site.
Telefonul mobil al meu e aproape horror. Il urasc dimineata cand suna alarma,iar apoi,ma trezesc ca am doar doua liniute la baterie cand mi-e lumea mai draga.Se intampla sa mi se stinga atunci cand cineva ma apeleaza.(daca careva are idee de ce,va rog sa spuneti).

Pana una alta...
Stiai ca...?! 
-La nastere,crevetele este mascul,apoi,pe masura ce creste devine femela
-Un gandac de bucatarie poate trai cateva saptamani decapitat
-Inima unui crevete este in cap

5 comentarii:

  1. Ahahhaha tare articolu'...salutari colega :D.

    Despre toamna nu am ce sa zic, stie toata lumea ca nu-mi place. Nu stiu cui i-ar putea place vremea mohorata. De bine de rau insa toamna asta mi s-a parut destul de "ingaduitoare" si am scapat ieftin (pana acum) cu frigurile si ploile...

    Despre partea cu tehnologia nu stiu ce sa zic, cand fuctioneaza totul cum trebuie pare a fi cel mai bun prieten al tau, cand iti face figuri iti vine sa trantesti "gadget-ul" vinovat de toti peretii, ca sa te calmezi :))
    Scooby-Doo sucks really!

    Telefonul cred ca face figuri din cauza la baterie, cel putin in momentele in care te trezesti cu el descarcat "din senin".
    De faza cu stinsu' nu stiu ce sa zic...cam nasol, mergi cu el la un service undeva poate il rezolva.

    PS: Iti plac crevetii? Freaky animals :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey I like autumn...mai putini oameni pe afara:D.Eu zic sa scapi de telefon.Arunca-l pe geam!Dar incearca sa si nimeresti pe cineva, altfel nu are sens.Inima unui crevete e in cap...so you like shrimps because you can suck the heart out of them?Uite o chestie mai misto despre gandaci: in cazul unui razboi nuclear, ei supravietuiesc.Sunt mai rezistenti decat noi de cateva sute de ori.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm, u're all doing it wrong.. ar trebui sa va concentrati pe ce omoara mai repede gandacii de bucatarie (cel putin personal prefer bucataria fara fauna), nu pe punctele lor forte :-w. Cat priveste toamna.. care toamna??, ca i iarna moale direct. Tineti minte toamna copilariei? Anotimpul belsugului, al recoltelor, al bucuriei realizarii anului si in acelasi timp al planuirii greului ce urmeaza, a iernii? Sigur toti am cules frunze colorate, ne-am jucat cu castane si ne-am bucurat de un anotimp, cel putin la inceput foarte placut.. Eh, ce face lumea moderna din om.. are totul la dispozitie si asta il deprima, nu are cu ce sa isi ocupe timpul si vede partile negative.

    RăspundețiȘtergere
  4. Let me get back on you: "wai pisi ce comment dramatico-lacrimogen ai tras"...ma ai dreptate, i faina si toamna si ii genial sa te plimbi in parc prin dunele de frunze colorate. Io n-as zice ca-i depresie da te ia cu moleseala cand vezi ca se micesc zilele, se face frig si reincepe scoala si / sau serviciul. Indiferent ce varsta ai, odata cu terminarea verii se termina si perioada de concedii / vacante...banuiesc ca asta ii face pe oameni mai deprimati :).
    Anywhore, mi se pare gresit sa-ti induci automat stare de melancolie doar pentru ca te aflii in lunile de toamna si iarna :D

    RăspundețiȘtergere
  5. As fi vrut si eu sa vad toamna care o descrie Marshal...poate e ca proverbul ala cu usile(nu il stiu acum exact dar il voi scrie candva).Despre gandaci...rezistenti la razboiul nuclear?haha gandacii sunt niste ciudati,niciodata nu mi-au placut!

    RăspundețiȘtergere