Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 7 noiembrie 2011

Domnisoarelor, va rog...

By Vlad

...va rog eu lasati-va impresiile alea din cap odata, pentru ca sunteti pur si simplu penale cand le aveti. Cer scuze pentru termenu folosit, dar acesta e adevarul.

Am incercat din rasputeri sa evit acest articol dar totusi rabdarea mea are o limita si chiar daca risc sa par "un frustrat care are curaj doar pe  net", un misogin vulgar si bãdãran, unele lucruri pur si simplu trebuie spuse direct, fara ascunzisuri si ocolisuri, verde in fata...ah eternul "razboi al sexelor"...cliseu, really boring!



DISCLAIMER: Ca sa nu-mi pun toata suflarea femelelor in cap, reprezentantele sexului frumos sunt rugate sa NU considere acest articol o generalizare. In scurta si nesemnificativa mea existenta de pana acum am intalnit suficiente fete cu capul pe umeri, (respectul meu pentru ele!) incat sa stau linistit ca "nu toate sunt la fel".

Ca sa fie totul clar, majoritea femelelor pe care le stiu (le stiu, nu le cunosc)* sunt ok (strict parerea mea) si au trecut demult peste complexele de superioritate tipice pubertatii - cum spunea foarte elegant colegul de breasla, Marshal. Insa nu exista padure fara uscaturi, iar faptul ca unele, putine de altfel, inca se mai comporta ca in primele zile ale primei "saptamani magice" denota ca atitudinea flegmatica si impresiile de superioritate feminina nu sunt o caracteristica a intregii populatii ci a catorva specimene. 

personal vad o diferenta majora intre a "cunoaste" pe cineva si "a sti" pe cineva: este mult mai usor sa "stii" o persoana pentru ca asta nu implica prea multe cunostiinte despre acesta, insa e mult mai dificil sa "cunosti" o persoana deoarece, cand spui ca te cunosti cu cineva asta inseamna ca efectiv stii detalii (indiferent de natura lor), despre persoana respectiva si deasemenea, "cunoasterea"  unei persoane presupune o comunicare constanta cu aceasta.



Nu inteleg de unde aceasta ura, aceasta denigrare a masculilor din partea "femeilor fatale". Bine ma, stiu ca suntem niste magari badarani, niste porci obsedati, niste vulgari (fapt dovedit in direct si in exclusivitate de catre mine exact in aceste randuri) dar ce p#$* mea va face sa credeti ca voi sunteti mai bune? 
Faptul ca ati descoperit cum sa supravietuiti in fiecare luna unei hemoragii destul de dubioase NU va face cu nimic mai bune. Faptul ca nu aveti par pe piept (banuiesc ca exista si exceptii) nu va face mai inteligente. Ramanem la partea superioara a corpului: faptul ca sunteti mai "pieptoase" decat barbatii nu inseamna ca in acele doua "dealuri" (mai mult sau mai putin proeminente) aveti materie cenusie. Get over it, reveniti-va...ambele sexe au indivizi inteligenti (geniali chiar), indivizi mediocrii si indivizi batuti in cap. Faptul ca va considerati superioare FARA nici un motiv concret, nu va face decat sa va incadreze in ultima categorie. No offense! 

Ca sa intindem putin coarda, as dori tare mult sa stiu care sunt argumentele voastre pentru aceste aere de superioritate...chiar astept argumente in comment-uri, dar argumente solide si pertinente (fara cacaturi de genul "uita-te la scoala, ce note au fetele si ce note au baietii" - fuck that, va zic de pe acum). 
Sa analizam putin situatia: cati cercetatori de renume mondial sunt femei? Cati inventatori straluciti au fost femei? Ce au creeat / inventat /  descoperit femeile pentru a impinge "cãruta" umanitatii inainte? (exceptand shopping-ul care nu este nici o creatie, nici o inventie nici o descoperire, ci un trend ieftin si o manifestare a efectului de turma). 

As indrazni sa dau si o explicatie pentru aceasta "seceta" a femeilor din domeniile ce implica gandire si creativitate:
In preistorie, in primele ere ale umanitatii, femeile erau cele care se ocupau de "gospodarie" (a se citi pestera sau coliba), de ingrijitul copiilor si cel mult, culesul de fructe. Barbatii, pe de alta parte, trebuiau sa vaneze, trebuiau sa confectioneze arme si unelte, trebuiau sa apere locuintele de pradatori, trebuiau sa cerceteze zone intinse de salbaticie si sa stie sa se intoarca acasa, de preferinta cu ceva hrana. 
Na spuneti, a cui gandire si creier a fost solicitat si stimulat mai mult?...da stiu, al femeilor, pentru ca trebuiau sa elaboreze un algoritm extrem de eficient pentru culesul fructelor de padure.

Bai sa fie clar, chiar nu incerc sa iau  apararea masculilor, din contra, recunosc ca suntem o adunatura de zerzeci si derbedei, uneori chiar prostalai, greu de cap si neciopliti, dar rarori avem aere de superioritate asemeni voua (excludem din discutie cocalarii si pitipoancele pentru ca aia nu se incadreaza in categoria "oameni").

Asadar, stimabile domnite care considerati ca "ati pus coada la pruna", care considerati barbatii mai prosti decat voi doar pentru simplul fapt ca "au doua capete", care simtiti ca dominati baietii din doua miscari, va zic doar atat: frustrate complexate rele de gura si ofticate care si-au luat infinite tzepe am mai vazut, ce altceva e nou? Acta non verba!

Apropo de capete, stiu ca e una din glumele voastre preferate. Eu zic norocul nostru ca avem doua, daca se strica unul din ele, avem rezerva. Voua cand se strica singurul care il aveti ce faceti? Aaa, inteleg, voua nu vi se strica singurul care il aveti...pentru ca nu-l folositi niciodata. Vedeti? Dovada ca voi ne faceti sa fim misogini, nu suntem noi "by default".

Video cu dedicatie:



PS: Nu, nu m-am certat cu prietena si nu ea mi-a declansat aceasta stare misogina. Insa cand fel de fel de dominte imi servesc replici tipice de "femme-fatale", "inteligenta intruchipata" si "eu sunt o femeie puternica si independenta" paharul se umple mai repede decat il pot goli eu, si rezulta capodopera de fatzã. 

PS 2: Scuzele mele daca am ofensat pe cineva, exceptand specimenele mentionate...acestora nu le cer scuze pentru ca sunt prea inferior pentru ca sa ma adresez direct lor.

Foto: clemagazine.com.


18 comentarii:

  1. DE ACORD.. si eu astept cu interes reactii :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma, nu intelegi ca suntem prea neinsemnati sa ne bage in seama cineva de acel rang? Ele surfeaza numa pe site-uri profesionale :-j

    RăspundețiȘtergere
  3. I think you just divided by zero:)).Oh well ai dreptate, chiar si cand incerci sa bagi o tipa in pat , tot depui mai mult efort intelectual decat ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaai!!
    Articolul asta e rau!Ceva te-a suparat,asa-i? Are si femeia un rol important pe lume asa cum si barbatul il are.Mai sus cereai femei care au facut ceva la viata lor.Iata ca avem cateva: Nadia Comaneci ,Ioana D'arc,Angela Merkel,Anne Rice,Sophie Scholl etc.Femeia avea un rol important si in perioada razboiului pentru ca ea dadea nastere urmatorilor luptatori.Ea mai este pretuita si din cauza ca Pamantul-Geea-este tot femeie(in paganism).Sa nu mai vorbesc de aia care merg la striptiz.Ca doar de ce se duc acolo?!pentru ca sunt femei acolo si pana la urma nu e bine nici fara femei pe lume.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lista ar continua.Poate fac si eu un articol asemenea doar ca despre barbati insa nu prea vreau sa imi bat capul cu dinastea,stiu cum e barbatul...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nadia Comaneci..umm, really?Nu neg abilitatile de sportiva, dar totusi.Iar Ioana D'arc s-a folosit de credinta oarba pe care o pot avea oamenii.We need brain!Dar uite , poti sa te simti bine in legatura cu o chestie, rusii au gasit o utilitate femeilor in timpul razboiului.Le imbatau si le trimiteau la lupta:D

    RăspundețiȘtergere
  7. C'mon man, robin williams? Fuck him :))...oricum tot avem dual core :D

    @ Crisstina: nu pot sa zic ca m-a suparat cineva sau ceva, da m-am saturat de mofturi.

    Nadia Comaneci, cat o fi ea romanca de-a noastra, n-a facut cine stie ce minune pentru progresul omenirii, prin gimnastica nu progresam.
    Ioana D'Arc intr-adevar a reusit sa motiveze o intreaga armata care isi pierduse speranta, bravo ei dar tot nu a reusit ceva revolutionar pentru progresul omului (adevarul e ca si-a socs tara din rahat atunci, parca).
    Angel Merkel ce a facut pentru oameni? Eu unul nu stiu detalii, daca vrei sa ne dai detalii am fi recunoscatori :).
    Pentru ultimele 2 nume, sincer am cautat pe wikipedia. Anna Rice nu-mi pare a fi cine stie ce geniu, sciitori de fictiune sunt si barbati destui.
    Sophie Scholl zice ca s-a opus celui de al 3-rea Rich. Intr-adevar iti trebuie "cojones" pentru asa ceva...dar totusi, cum am progresat prin actiunile ei? :D.

    Nu cred ca exista femei care sa le pui langa nume precum: Pitagora, Euclid, Thales, Leonadro DaVinci, Magellan, Isaac Newton, James Watt, Graham Bell, Fratii Wright, Henri Coanda, Einstein, Dennis Ritchie...lista poate continua.
    Nu neg ca in spatele acestor inventatori au existat femei puternice (conform proverbului)...dar totusi...

    Eu cred ca vrei sa iei apararea femeilor, dar crede-ma unele chiar nu o merita, nu atata timp cat isi tin creierul intr-o stare latenta.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ camper: Trolule, tu cu cine tii mah? Traitor faker...

    RăspundețiȘtergere
  9. Lupta a inceput!!! Problema e ca, din cate am inteles eu, discutam despre femei care se cred superioare barbatilor (si nu au reusit inca sa dovedeasca prin exemple motivul atitudinii superioare), nu despre care e rolul femeii si care e rolul barbatului pe lumea asta.. :-?

    RăspundețiȘtergere
  10. Lasati ca voi face eu ceva pe lumea asta:)) mai incolo se va putea pune in lista ta numele de Crisstina:))
    Azi mi s-a demonstrat ca nici barbatii nu-s mai prejos,as avea inca un fragment care l-as putea scrie daca as face un articol ca al tau.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana la urma...world sucks,indiferent ca e vorba de feminin sau masculin.Trebuie sa incepem al treilea razboi mondial...sau nuclear ceva

    RăspundețiȘtergere
  12. Poor choice of words for a deflection.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Diavolul: Eu nu stiu ce sau ce raspuns te-ar multumi pe tine
    @Vlad: "DISCLAIMER" ala l-ai pus ca si "Stiai ca" din articolul meu,aceiasi culoare.Sper ca nu bati apropo-uri. :P :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Eh, am folosit culoarea aia si mai demult, e cel mai strident "rosu" din paleta aceea de culori si de aia am pus-o...nu bat niciun apropo si nush cum as putea sa bat apropo-u cu o culoare :))
    In plus de asta ar arata aiurea fiecare sa-si puna cate 2-3 culori diferite la fiecare postare pentru a "sublinia" anumite idei: sugerez asadar rosul acela sa fie "culoarea oficiala" pentru highlights :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt de acord cu ce ai scris acolo...nu de alta, dar fiecare sex are uscaturile lui...astea cu aere e primadone au impresia ca toti barbatii din jurul lor trebuie sa le venereze doar pentru ca sunt femei...right...si eu folosesc expresii din categoria: i don´t do cooking...dar sunt zise in gluma:) Frumos articol, cine are de auzit sa auda!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru comentariu si aprecieri...dovada ca inca mai exista speranta :D

    RăspundețiȘtergere