Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 22 decembrie 2010

Fetele versus jocurile video

Un "conflict" care aproape de fiecare data cand il vad/aud/simt imi activeaza latura misogina: fetele vs. jocurile video (PC sau consola, nu prea conteaza). Ia spuneti voi dragii mosului, de cate ori nu ati putut sa va delectati in liniste cu jocul vostru preferat sau proaspat "achizitionat" din cauza unei femele? Fie ca este vorba de mama, surioara sau -de cele mai multe ori- prietena, stimabilele domnite nu par a se impaca prea bine cu jocurile video. Nu ca as fi eu marele gaymer care nu iese din casa cu zilele (saptamanile), nu ca as sta toata ziua pe calc jucandu-ma vreo aberatie retardata in genul heri putzãr (varianta romaneasca pentru harry poter)...dar totusi, din cand in cand un RTS, un simulator ceva, eventual si un shooter, parca merge. Si evident, daca nu mai esti la fel de "disponibil" cateva zile, esti retrogradat automat la stadiul de "imatur", "copil" sau alti termeni de genul.
Daca stau bine sa ma gandesc, cam asta e singurul lucru legat de acest mic "conflict" care ma enerveaza si ma enerveaza pentru ca reprezinta o dovada de gandire ingusta; adica if(conditie) then instructiune...serios acum fetelor, vreti sa fiti considerate inteligente si cu mintea deschisa sau vreti sa fiti considerate niste calculatoare programate? 
Nu mai faceti atata tam-tam pentru ca nici noi nu facem cand va holbati 2 ore in revistele de cosmetice sau moda, ba mai mult ne bucuram pentru ca in acel timp putem sa ne jucam ceva fara sa ne faceti capul calendar.
Nu mai faceti atata tam-tam pentru ca, din fericire, unele jocuri inseamna mai mult decat sa apasi  2-3 butoane de la tastatura+maus asa cum credeti voi si daca v-am pune sa jucati si voi, garantez ca nu ati face fata.
Nu mai faceti atata tam-tam cand nu sunteti in cunostiinta de cauza, ma refer aici exclusiv la expresia "esti ca copii": daca ati fi fost in cunstiinta de cauza v-ati fi dat seama ca multe jocuri sunt interzise minorilor datorita violentei lor sau a ideilor prezentate in acestea...deci psstt!

Desigur, nu am luat in considerare ipoteza cum ca nu intelegeti jocurile si decat sa recunoasteti ca nu stiti ce se intampla acolo mai bine faceti galagie ca va deranjeaza modul in care ne petrecem noi timpul liber.

In loc de concluzie tin sa mentionez ca:

- chiar daca sunteti fani ai jocurilor video asta nu va ofera o scuza pentru a va neglija indatoririle zilnice;
- chiar daca sunteti fani ai jocurilor video, cand vine vorba de petrecut timp liber pe primul loc ar trebui sa sa se afle prietenii, prietena si eventual familia, nu lumea virtuala;
- daca nu va puteti desprinde de jocuri mai mult de cateva ore...aveti o problema;
- fetelor, daca prietenul vostru e gaymer si nu va baga in seamna cu saptamanile, dati "next mission";
- daca  nu vreti sa dati "next mission" incercati sa-i atrageti atentia cumva; nu cred ca exista vreun tip citav la cap care sa refuze o partida in favoarea vreunui joc...daca refuza, atunci chiar este GAY(mer);
- daca aveti impresia ca acest post a fost redactat dupa un conflict "armat" cu prietena, surioara, mamica, bunica, pisica din cauza subiectului prezentat...va inselati...aveam in plan sa scriu pe acesta tema de mult timp, insa doar acum am gasit dispozitia necesara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu