Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 2 februarie 2012

Oportunitate de angajare in Sibiu

By Vlad

Daca locuiti in Sibiu (sau in apropiere) si va cautati un loc de munca (part time sau full time), va anunt ca CGS - Sibiu (Computer Generated Solutions) cauta personal  (in principiu tanar) in vederea angajarii.
Acuma nu am de gand sa stau sa le fac propaganda yankeilor (firma este americana) sau sa va mint spunandu-va ca locul de munca este bun (adevarul e ca nu-i rau), salariu atractiv si angajatii sunt tratati regeste. Va dati seama ca si-au deschis sedii in romania pentru ca mâna de lucru este mult mai ieftina decat la ei, nu pentru ca vor sa ne ajute.

In fine, CGS se ocupa cu activitati de genul "call-center" sau servicii cu clientii. Mai exact, sunt disponibile  locuri pentru postul de "agent servicii clienti". In principiu, agentul este persoana care va raspunde apelurilor si va incerca sa solutioneze problema clientului care a sunat (asta dupa o perioada de training si bineinteles avand la dispozitie o serie de aplicatii si alte unelte).

CERINTE:


  •  Nivel avansat al limbii engleze (in special citire, vorbire si intelegere) sau germana;
  •  Aptitudini bune in utilizarea calculatorului (veti avea de lucrat cu vreo 4-5 aplicatii simultan, in timp ce sunteti la telefon, deci in cazul in care va speriati cand aveti mai mult de 2 programe deschise...scapati de frica :)));
  •  NU sunt sigur daca promovarea examenului de bacalaureat constitutie un criteriu, nu vad ce influenta ar avea (atata timp cat omul se descurca bine cu o limba straina), dar banuiesc ca va constitui un avantaj (in brosura scrie ca se cauta studenti sau absolventi de facultate, deci trageti concluziile singuri);
  •  Alte vrajeli de genul atitudine orientata spre client, abilitati foarte bune de comunicare, proactiv, motivat, bla bla bla.


Adevarul e ca daca va cautati un job urgent, aveti o oportunitate destul de buna aici. Se lucreaza in principiu de dupamasa sau noaptea (pentru ca americanii sunt in urma cu ora - si nu numai >:) ), angajatii sunt toti tineri  (inclusiv bo$hii) si conditiile de munca nu sunt deloc rele.
Desi cu un search rapid pe google nu am vazut pareri prea bune despre CGS Romania, eu zic ca merita sa incercati, daca indepliniti criteriile.

Ca un sfat personal: NU aplicati pentru job daca nu sunteti 100% siguri ca stapaniti bine limba: veti da un test grila scris, plus doua interviuri care se vor sustine in limba straina pentru care ati aplicat (engleza sau germana) inainte sa vi se acorde postul, deci nu aveti cum sa "trisati". Succes!

CEI INTERESATI pot trimite un mail cu CV-ul atasat larecruitment@cgsinc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu