Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 18 februarie 2012

Clipul saptamanii: ep 10

By Vlad

E clar, nu-s in stare sa postez nimic altceva in afara de "Clipul saptamanii"...dupa cum am spus si inainte, noroc cu "serialul" acesta, altfel ar predomina seceta la noi prin padure. Din fericire, in perioada imediat urmatoare o sa am mai mult timp liber (am terminat cu sesiunea, vor urma detalii intr-un alt post), dar nu cred ca voi consuma acest timp liber cu blogul.
Am decis sa pun punct primului sezon din "Clipul saptamanii" odata cu episodul 10, nu doar pentru ca am ajuns la un numar rotund ci si pentru ca as vrea sa-mi iau o vacanta "ca la carte"...fara net, fara obligatii, fara stres, fara program stabilit :D.

M-am tot gandit ce clipuri sa pun in ultimul episod si ca de obicei mi-a fost extrem de greu sa ma hotarasc...nu eram sigur ce sa fac nici cand am scris randurile de mai sus (adica acum 2 minute) insa dupa o scurta pauza luata, am revenit cu idei proaspete la calculator: dat fiind faptul ca inca mai am o gramada de filmulete in "depozit" si fiindca este vorba de ultimul episod al sezonului, am decis sa joc cu cartile la vedere: in episodul acesta voi pune toate videoclipurile care le mai am de la voi, deci faceti-va comozi, aveti ce vedea.

Inca doua observatii inaine de a insirui clipurile:
1) In cazul in care am mai multe sugestii de la voi ramase in depozit care nu au fost prezentate, nu voi posta decat una dintre acestea, pentru ca altfel chiar ar iesi un carnatz de postare, ar dura o eternitate pana s-ar incarca pagina si oricum nu cred ca o sa aveti rabdare sa va uitati la toate clipurile :D
2) Ordinea in care prezint videoclipurile este pur intamplatoare, nu am organizat depozitul de linkuri chiar atat de bine incat sa le pot aranja cronologic, promit ca sezonul urmator o sa fiu mai ordonat.

Primul clip, a fost primit de la Garrett: Fail Compilation - January 2012 || TNL (nu cred ca mai are nevoie de vreo descriere, oamenii raman cretini indiferent de anul in care sunt).




Al 2-lea videoclip l-am primit de la Miha si am fost rugat sa-l prezint pentru ca este cute...nu zic ca nu-i asa, dar pentru mine tot a tinta vie perfecta pentru exersat tirul cu pusca de asalt ramane >:). Sper sa nu faceti diabet privind Maddie's Answers :D.




Al 3-lea videoclip este o parodie facuta de BBC la adresa francezilor (i guess) si la modul in care acestia trateaza un turist englez. Clipul a fost primit de la trollul Andrushka :D...amusez-vous avec "Do you speak english?" - Big Train (BBC Comedy).




Al 4-lea videoclip, primit de la Camper ne prezinta o interpretare dramatica a demolarii turnurilor de racire ale vechilor centrale electrice. Ce imaginatie au unii :D. Collapsing Cooling Towers:




Ultimul, dar pe cuvant ca nu cel din urma, o piesa primita de la Diavol, interpretata de catre XIV Dark Centuries...medieval / viking metal at  it's best. Sincer piesa asta imi face chef de un festival medieval epic, cu ei in concert de preferinta...sau de un Viking party undeva la o cabana...what do you say?




ANUNTURI IMPORTANTE:

1) Nu am uitat ca v-am promis recompense / premii pentru videoclipurile trimise, pe langa multumirile cuvenite. Asadar toti cei care mi-ati trimis linkuri si videoclipuri sunteti rugati sa-mi trimiteti un mail pe autumn_howls [at] yahoo.com cu numele complet si adresa pentru a va putea trimite premiul.
     Mentiuni:
     - nu am sa folosesc adresa in alte scopuri decat pentru a trimite coletul postal;
     - nu va ganditi ca va trimit un laptop Alienware, recompensa e mai degraba simbolica;
     - daca nu doriti sa va trimit coletul, sau daca nu doriti recompensa va rog sa-mi precizati asta cat mai repede, pentru ca trebuie sa stiu numarul total de "obiecte" care imi va fi necesar sa va resplatesc (nu stiu de ce nu ati vrea free stuff dar fie...:-?);
    - cei care stiti ca ne vedem live destul de des (adica majoritatea dintre furnizori) nu trebuie sa-mi mai dati mail cu adresa pentru ca va voi inmana "premiul" cand ne vedem.

2) Sezonul 2 din "Clipul saptamanii" va incepe cel mai probabil peste doua saptamani (3 martie). Desi mai e suficient timp pana atunci, puteti sa-mi trimiteti sugestii oricand doriti, eu mi-am pregatit "depozitul" :D.

3) Multzam fain inca odata tuturor celor care mi-ati trimis clipuri, ati vizitat blogul pentru a vedea filmuletele sau ati dat "like" pe facesux. Big hug! (or not :))).

6 comentarii:

  1. sa ploua cu premiiiiiiiiii ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. So you think you can bribe de devil huh?I acccept only sacrifices made with the blood of those mythical beings...the virgins:)).Dar daca vreo tipa comenteaza la partea de mai sus, trimite-mi-o la colet ca purtam noi o discutie.
    No reward for me, merg pe ideea de free software...or so to speak.Vezi ca ti-am raspuns la intrebare pe blogul meu, sorry pentru intarziere,nu prea am avut timp zilele astea.Distractie placuta in vacanta:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Np man...
    So u sure u dont want a bribe? :)) macar o iconita sau ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Neah, nu ma convingi:)), dar mersi oricum.

    RăspundețiȘtergere