Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 16 noiembrie 2010

De ce nu o sa mai merg la Redal

Duminica pe la amiaz am decis sa mergem impreuna cu niste prieteni la cofetaria Redal de pe Nicolae Balcescu asa, doar de chestie, ca n-am mai fost demult intr-o cofetarie si sunt cam satul de baruri / crâşme. Gresala mare, pentru ca primirea de care am avut parte facea ca "Birtul Radului" din parcul Sub-Arini sa para restaurant de patru stele, pluuus ca  mi-a pierit tot cheful de a mai sta in acel local. Iata care a fost miscarea:
- In prima faza am urcat sus la locul pentru nefumatori intr-o incapere care era goala. Ne-am asezat la masa, am asteptat vreo 2-3 minute dupa care am zis sa comandam de la "bar". Dar inainte sa apuc sa cer meniul, tipa de acolo, incruntata si tzâfnoasa imi spune ca n-avem voie in sala respectiva. Ms ca mi-ai zis din timp fã tuto, daca stateam mai mult pânã sa intrebam de meniu, puteam astepta mult si bine, nu? Okay am tacut si am trecut cu vederea ca nah, poate nu-i in "forma" domn'shoara.
- Ne-am mutat la fumatori si am asteptat sa vina tuta pwlii sa ia comanda...bineinteles ca au mai trecut 5 minute pana s-a deranjat pseudo-pitipoanca sa-si faca in plm treaba pentru care e platita; mentionez ca localul nu era nici pe departe aglomerat, deci fara scuze false; tot de mentionat ar fi, pentru cei care nu ma cunosc, ca nu-s genu fitzos care sa sâcâie angajatii  din alimentatie publica, pentru ca, din fericire sau poate, din pacate, lucrez intr-un domeniu inrudit, daca nu cumva acelasi...nu vreau sa mi se toarne berea in pahar (defapt nici nu vreau pahar la bere), nu vreau sa mi se goleasca scrumiera la fiecare 5 minute sau daca sunt mai mult de 6 - 7 mucuri aruncate in ea,  nu vreau sa mi se adreseze personalul cu pluralul de politete...nu, dar vreau totusi cand ma duc intr-o cofetarie si vreau sa manc o prajitura, sa beau un suc sau o cafea, sa vad macar ca tutele alea au bunavointa sa ma intrebe ce doresc si eventual sa-mi zica unde am voie sa ma asez si unde nu...sau macar sa se prefaca ca-si fac treaba. Cu chiu cu vai am primit comanda, am tras o portie buna de ras cu insotitorii siiiii  la plecare, surpriza:
- Am cerut nota unui putzoi manelistic ce a aparut intre timp pe acolo pe post de ospatar, cu gel in cap si adidasi aurii, sictirit de viata si cu negru pe sub unghii (probabil) care, sincer, nu stiu cum putea sa mai care si tava cu prajituri la cate impresii avea de tras dupa el. Trec 2 minute, trec 4 minute...mergem la baie, eliberam lichidele...mai stam vreo 5 minute...nota din parti. In momentul respectiv, jumatatea masculina a grupuletului care era acolo s-a decis sa plece fara sa plateasca, adica plm nu vreti sa-mi aduceti nota, am plecat, pa si pussy! Din pacate, fetele, mai pacifiste din fire, au zis ca mai bine platim sa nu plece aia dupa noi sa ne facem de cacao pe strada. Ma intreb cine s-ar fi facut defapt de cacao dar fie, platim.
- Asadar, am mers din nou la tuta pwlii si in mod surprinzator, ne-a spus direct cat aveam de platit, din nou, fara sa apuc sa-i zic ca vreau nota....probabil ca putzica manelistu' i-a zis ca vrem nota dar tuta nu s-a deranjat sa faca totalul, sau putzoiu cul nu s-a deranjat sa i-o ceara ca sa ne-o aduca draq odata; altfel nu stiu cum de si-a dat seama ca vrem nota, nu sa mai comandam ceva.

In fine, prea multe detalii pentru un lucru atat de neinsemnat...ideea este ca nu o sa mai intru acolo prea curand, decat eventual cand am chef de facut reclamatii sau misto-uri, sau poate daca sunt intr-o dispozitie masochista si vreau sa ma enervez...si pentru serivea de kkt de care am avut parte o sa le fac antireclama cat de mult pot, pentru ca specimenelor respective chiar li se rupe de clienti. Si garantat ca daca eram niste unsurosi gelati, cu ghiuluri, la costum,  fara pleata si cu pitipoancele pe tocuri roz dupa noi, se comportau altfel, don't ask why, este doar impresia care mi-au lasato angajatii - eventual daca eram si ceva mai "in varsta" in sensul ca nah, de ce sa servim 4 studenti care probabil n-o sa lase bacsis oricum. Au fost idioti pentru ca, si-ar fi facut câtiva lei ciubucãrealã,  nu de alta dar, cum spuneam mai sus lucrez intr-un domeniu asemanator: stiu cum e sa fii obosit, stiu cum e sa n-ai chef de clienti (unii dintre ei chiar idioti), stiu cum e sa ai probleme pe cap si sa fii nevoit sa mergi la lucru sa torni bere in alcoolisti, stiu cum e sa te doara capul / maseaua / stomacul, stiu cum e sa fii rupt de somn si sa fii nevoit sa stai acolo sa-ti faci treaba. Deci...sugeti fratilor, sunteti prosti si aveti impresii in cap? fix pwla bacsis, pana una alta pentru asta sunteti platiti! SUCK MY ASS rEDAL!!!!

7 comentarii:

  1. Mai nu stiu cum sa-ti zic... mi s-a intamplat si mie sa merg acolo si sa astept dupa meniu si servire..dar era full. In rest nu am avut probleme :))
    Ghinionul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apai si daca ar fi full, la cele cat sa zic, 50 de locuri cate are localul, cat poate dura pana iti aduce 2 ceaiuri 2 prajituri si 2 beri? Aaa, si nu cred ca-s nici 50 de locuri, si na oricum chiar daca ar fi nu mi se pare un local unde se comanda intr-una, adica daca ai servit o masa, ai garantat 15 minute liniste cu ei, poate mai multe...anyway intelegeam daca era full, si daca vedeam a totusi oamenii incerc sa se grabeasca ca sa-si faca treaba...da asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, dar prajiturile vin cu liftu de la parter :))
    si poate ..atunci erau in cuptor si ti le faceau de o durat asa mult =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau li s-o blocat lifu intre etaje :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Lol asta nu stiam...da putea sa aduca berea si ceaiu pana atunci...si oricum prajiturile erau sub forma de tort nu prea imi vine sa cred ca o facut atunci pe loc totul, dar daca e sa fie asa sa zicem ca s-au scos...partial; oricum regula de baza: cand 2 clienti iti cer o BERE, nu te coiesti mai mult de 2 min si o aduci naibii la oameni :))

    RăspundețiȘtergere
  6. kiar, mai au aia eclere gigantice?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu m-am uitat sincer dar nu am vazut nimic gigantic acolo in afara de nesimtirea celor angajati :D

    RăspundețiȘtergere