Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 13 mai 2009

O lunã de blogãrealã


Mie unul mi se pare ca a trecut destul de repede prima luna de blogareala. Desi la inceput nu prea stiam ce sa scriu, cu timpul am gasit fel de fel de subiecte, iar acum am ajuns sa am uneori prea multe idei ptr. o zi (aveam de gand sa pastrez totusi norma de 1 postare / zi dar am mai fost si in pana de idei). Oricum, e destul de ok, avand in vedere ca nu am dat prea mult interes in postari ci am lasat ca totul sa vina de la sine.
Asadar, un calcul simplu mi-a aratat ca am avut in jur de 19,5 citiri pe zi, ceea ce mi se pare din nou ok, avand in vedere cele spuse mai sus (adica interesul dat pt. blog). 
Cat despre subiecte, dupa cum ati vazut, basketul a primat, asta datorita evenimentelor si perioadei competitionale: Play-Off-ul. Cu toate acestea deja am pregatite si alte subiecte sau un eventual concurs la a carui tema inca ma mai gandesc :->.
Pana una alta multzam' fain la toata lumea care stiu ca a intrat (aproape) zilnic pe bloagã sa-mi citeasca aburelile, specially: Alex G., Alin, Iuly, Sere, ALy, Catzy, Lore (ordinea enumeratiei nu conteaza, scuzele de rigoare daca am omis pe cineva) dar si celorlalti care au mai dat cate o vizita (+comentarii) pe aici (chiar daca la partea de comentarii stam cam prost de la o vreme incoace, dar o sa va fac eu sa vorbiti :D). Merci ptr. timpul acordat si pentru eventualul interes :).
Totusi inca astept sa trimiteti si voi un articol pe orice tema doriti, daca vreti sa postati ceva - la capitolul asta am stat cam prost - deci astept materiale de la voi : care credeti ca aveti ceva de spus, go ahead!

PS: Nu uitati, azi la 19:00 pe Telesport si Telesport.ro va fi meciul decisiv dintre CSU Sibiu si CSU Ploiesti, poate primim o surpriza placuta, si asa suntem in 13. Bafta la toti si toate si va mai astept sa intrati in gramada de chestii :))

PS 2: Ati citit proverbul latin de astazi? E in partea din dreapta jos a paginii...just look at it!!...what the fock?!!! =))

5 comentarii:

  1. m-ai omis >:P am dat comm si in ziua cu concertul Sirius, am vizualizat si videourile postate , adica nah...cel cu pitzipoanca, manelarul si etc....si in fiecare zi cum aparea ceva scris de csu ii citeam lu sormea de pe blogul tau noutatiile, asa ca please include-ma in lista, sunt o fana infocata a blogului tau :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai io ce sa-ti fac daca te-ai semnat cu "Anonim" daca te vedeam la comentarii te puneam in lista initiala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere bro!la cat mai multe luni! ;) ... desi daca ai mai scrie si posturi are sa nu aiba legatura cu baschetu` eu una sigur as fi mai interesata :P no offence!:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand se termina Play-Off-u probabil...pana atunci subiectu ala imi aduce cel putin o stire pe zi :)

    RăspundețiȘtergere