Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 3 mai 2009

We did it again!!!


Un alt meci nebun in Sala Transilvania din Sibiu, meci care a dat castig de cauza echipei locale, CSU Sibiu. Cu alte cuvinte, le-am dat-ooooooooooo la ploiesteni, din nou: miercuri a fost prima lovitura, un 75-77 pe terenul lor care i-a pus pe ganduri...sau asa ar fi trebuit...au venit ei cu fitze de vedeta si de campioni (campionii p**ii) in Sibiu, iar aici au luat-o iar peste nas, 78 - 75. De remarcat ca arbitrii au facut tot ce le-a stat in putiinta pentru a ASIGURA victoria echipei din ploiesti, dar degeaba, Sibiul a castigat al 2-lea meci din seria de (maxim) 5 meciuri, asadar 2-0: daca facem 3-0 suntem in finala :D. Altfel spus, le mai dam odata peste nas si ii trimitem si pe astia in vacanta, cu tot cu pilele care si le-au bagat la arbitrii!!

Meciul urmator se va disputa miercuri, in Ploiesti...cine vrea sa faca deplasarea vizitati forumul CSU Fans - sectiunea "Initiative Suporteri" pentru inscrieri. Cine ramane acasa, il poate vedea, as usual, pe Telesport si Telesport.ro ;)

Ca de obicei, ultimele momente de joc le puteti vedea pe telesport.ro .
Si tot ca de obicei, rezumatul meciului il puteti vedea pe HalfCourt.info.

Reluarea meciului, conform programului Telesport, va fi dimineata la ora 6:00...soo, prepare the coffe, cuz I`m gona see it!

Later Edit: Rahat pe bat, ca n-au bagat reluarea la 6, ci la 4 dimineata...si oricum nu mergea streaming-ul pe telesport.ro...pff si m-am si trezit degeaba, fu*kkkkk!!! Oricum o galerie foto cel putin funny, cu poze de la meciul de ieri o puteti vedea aici.

Foto: Ovidiu Matiu - Matiu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu