Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 21 mai 2009

E roz si "ne place"


Dupa isteria cu centralele de apartament (justificata, dupa parerea mea) si termopanele, am observat ca de ceva vreme incoace ca "se poarta" sa-ti imbraci blocul in polistiren pentru izolatie termica. Pe langa o presupusa izolatie, te mai alegeai si cu fatada noua la bloc, o culoare de obicei vie si (destul de) stridenta care totusi schimba din monotonia "gri" a cartierelor de blocuri. Perfect de acord pana acum, dar totusi...sa-ti faci blocu' roz? Damn!! 

PS: "Seceta" de pe blog din ultimele zile se datoreaza unei lipse acute de iei...sugestii?
PS 2: Pentru cine e interesat/ interesata (sau mai degraba curios/ curioasa) va anunt ca dupa rezultatele examenului care l-am sustinut vineri am sters fizica de pe lista de restante...lista care acum este pustie :(...dar don't worry, vine sesiunea de vara in curand :D

3 comentarii:

  1. ce maaai!ca arata foarte bine majoritatea blocurilor care au fost revopsite si acuma no ... sa ne bucuram noi ca nu e roz blocu` nostru :)) restu, treaba lor.
    Dar... sti, sunt blocuri in care prima oara cand s-a izolat,anumiti locatari nu au vrut, apoi a trecut ceva timp si au izolat si ei ... si rezultatul e : blocul are acceasi culoare peste tot..dar difera nuantzele!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. prima oara am avut impresia ca blocul ala de fapt e cladirea Alma Mater :)) :-$

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehehe pai seamana asa un pic, ca sunt boschetii aia pe centru ca si in fata la alma mater

    RăspundețiȘtergere