Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 12 mai 2009

Big cheesee!


Ieri ma bucuram ptr. ca oficialii clubului sibian de baschet (de parca ar exista alt club sportiv in sibiu) au luat atitudine si au dat dovada de caracter, anuntand ca nu se vor prezenta la meciul decisiv de miercuri, din ploiesti, datorita arbitrajului scandalos de duminica. Se pare ca baschetbalistii vor sa incerce o revansa, insa de data aceasta raman pesimist...si daca ar avea sanse sa castige miercuri, aribtrii ar rezolva scorul in 2 minute...AGAIN!!! deci chiar nu mai avea rost...oricum e decizia lor. 
Ce e interesant e faptul ca oficialii ploiesteni au pus la dispozitie doar 50 de bilete ptr. fanii sibieni, la un pret de superoferta: 20 de lei!!! Asta in conditiile in care ploiestenii au intrat in Sala Transilvania din Sibiu platind (ca oricare alt suporter) 7 lei pe bilet!! Nice, isn't it?
Oricum, interesant este ca asociatia suporterilor sibieni, "Al 6-lea Jucator" si-a suspendat orice activitate de promovare a baschetului pe termen nelimitat, in semn de protest. Comunicatul lor de presa il puteti citi aici. Deasemenea unul din fanii veterani ai sibiului, i-a adresat presedintei federatiei romane de baschet, Carmen Tocala, o scrisoare deschisa, publicata tot pe site-ul CSU Fans. Scrisoarea poate fi citita aici
Un rezumat a ceea ce sa intamplat in ultimele 2 zile, referitor la proteste si la arbitrii, il puteti citi aici

Foto: Ovidiu Matiu - Matiu.ro

2 comentarii:

  1. ce vrei mai, la ce te poti astepta de la "oamenii" aia de la ploiesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, asa-i...asta e!!! Atat as vrea sa le dam peste bot cu o victorie maine, doar ca e imposibil :)

    RăspundețiȘtergere