Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

Despre blog

Au trecut mai bine de 3 ani de cand ideea de a scrie un blog personal mi-a trecut prin minte. Am fost aproape neputincios in fata acestei curiozitati si fara prea multe pregatiri am plonjat cu capul inainte in blogosfera. 
S-au schimbat multe de atunci, daca initial a fost vorba doar o curiozitate, o provocare personala prin care am vrut sa vad cum ma descurc in comunicarea cu oamenii si o metoda de ocupare a timpului liber, acum percep blogul in "top 5" hobby-uri.  

Am incercat si voi incerca sa raman pe cat posibil autentic, insa nu stiu cu siguranta cat de bine am reusit asta (plus ca nu este chiar asa de usor precum suna).
Scriu despre orice cosider ca trebuie scris, despre orice consider ca trebuie stiut.
Scriu despre ce nu-mi convine la societatea secolului XXI, despre ce ma deranjeaza si ocazional relatez intamplari din viata de zi cu zi, pe care le-am observat sau pe care le-am trait.
Recomand din cand in cand filme, sau dimpotriva, sfatuiesc cititorii sa nu-si piarda timpul cu unele dintre ele.
Ma revolt pentru (prea) multe, deoarece nu-mi convine sa fiu calcat / fim calcati in picioare, nu-mi convine sa tac si sa inghit...si nici voua nu ar trebui sa va convina :).
Ma straduiesc uneori sa inveselesc atmosfera (pe blog ma refer): cateodata reusesc, cateodata nu.
Incerc tot timpul sa-mi argumentez parerile si ideile pentru ca altfel ar fi doar vorbe in vant.

Ocazional mai postez si pe Masa Cavalerilor Rotunzi, impreuna cu alti cativa prieteni, dar "proiectul" este momentan in stand-by. Sper ca voi avea candva motiv sa modific aceasta fraza ;).

Impart dreptul de autor pe blog, cu o amica, deoarece si-a exprimat dorinta de a scrie din cand in cand aici iar mie mi-a placut ideea autorilor multiplii (la fel ca si in cazul blogului anterior mentionat).

Chiar daca se bate "cap in cap" cu blogger-itul, nu suport retelele sociale. Am un cont facut la misto pe feisbuc si nu stiu daca se va schimba ceva vreodata, legat de acest aspect.
Oricum, daca aveti ceva de spus, daca vreti sa ma injurati sau sa ma laudati, puteti oricand da un mail: autumn_howls@yahoo.com


Accept fara prea multe pretentii, articole sau materiale care le-ati scris si care ati vrea sa fie publicate aici, dintr-un motiv oarecare.
Deasemenea, bunul simt va obliga, in cazul in care copiati ceva de pe blog sa mentionati macar sursa de unde ati preluat textul / imaginea...daca puneti si un link spre Autumn Howls aprecierea va fi cu atat mai mare (slabe sanse se se intample asta dar nu puteti spune ca nu v-am zis).Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu