Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 30 martie 2014

"Crashmele" din Sibiu sunt toate la fel?

By Vlad

Uuuu, what does this button do? Cum plm ma loghez? Ce parola aveam oare? Care era butonul pentru postare oare? - Dupa ce am gasit raspunsul acestor intrebari profunde, mi-am facut curaj sa scriu cateva randuri pe aici. Btw, paianjenii care s-au agatat de "colturile" blogului erau gigantici si au vrut sa ma atace...clar nu ma mai cunosteau :))

Se facea ca intr-o zi oarecare de vineri (cred ca acum 2 saptamani) mi se facuse un chef incredibil de a consuma alcoale pe ritmuri metalice (nu metallica, for fuck's sake)...drept urmare am lansat anuntul la cativa prieteni si ne-am indreptat spre primul loc "cu potential" din centru. It was the first fail, nu am putut sta pentru ca localul era arhiplin. "Ok, incercam altundeva". La incercarea numarul 2 am luat din nou tzeapa deoarece in localul respectiv se desfasura o petrecere electro or something...nu am indraznit sa intram pentru ca incaperile erau full si oricum nu era ceea ce cautam. Deasemnea, in cea mai veche crashma de "roacheri" din oras, seara era "rezervata" pentru karaoke...deci crashma respectiva a fost exclusa din ecuatie inca de la inceput.

Insa mai aveam o "fisa" pe care am jucat-o. Am ajuns in localul nr. 3 cu speranta ca vom putea bea ceva bun si vom putea asculta cateva riff-uri de chitara mai mult sau mai putin "suparate". Intrand in local in "tinuta festiva", specifica pentru un om pus pe baut si cu dorinta de a asculta muzica "satanei", am observat mai multe mutre dubioase care se uitau ca la felul 666, ca si cum nu ne-am fi incadrat in decor...oricum nu ne-am fi incadrat, dar in scurt timp, urma sa aflam si de ce se uitau mutrele dubioase la noi in asemenea mod. Guess what? Dupa ce am comandat, aflam ca in seara respectiva, in localul respectiv se organiza "Salsa Party"..................................*punctele de suspensie reprezinta reactia mea la aflarea acestei informatii.


Anyway, cumva cumva, am reusit sa salvam seara, dar dupa toata aceasta intamplare am ajuns sa-mi confirm o teorie enuntata de mai mult timp: la noi in sat, cam toate localurile (sau crashmele) sunt la fel. Aceiasi muzica, aproape aceleasi produse, cam aceleasi preturi si ce e cel mai trist...aceiasi muzica (stiu, am spus de doua ori asta). Daca vrei sa petreci o seara cu o auditie de metal extrem...really no chance! 
In multe din localuri intre melodii, intra si un promo de la un post de radio oarecare, de pe net. Acelasi promo l-am auzit in mai multe locatii deci nu e de mirare ca avem aceleasi melodii, indiferent unde mergem. E drept, sunt sanse random ca in locatia x sa ai norocul intr-o seara sa asculti jazz, sau poate blues, sau folk...dar nu e nimic sigur nicaieri. Nu cred ca exista un loc unde poti sa mergi "la sigur" sa stii ca asculti exact genul de muzica pe care il cauti in ziau respectiva. And this is kinda sad, poate Sibiul sa detina cate localuri vrea, in centru si nu numai, atata timp cat nu e ceva cu specific, fuck it. Toate-s la fel!

In cazul in care doriti sa ma contraziceti, as fi mai mult decat bucuros sa aflu unde pot asculta jazz intr-o zi oarecare, pe seara, sa zicem. 

Foto: Memgeneator.net


5 comentarii:

  1. Asa sta treaba...avem atatea locuri si nimic diversificat. Chiar daca articolul e cu "m-am saturat", pe viitor poate te bucuri sa revezi intamplarea scrisa.
    Unde e scris salsa party si sunt puse ......puncte si steluta* parca vedeam deja fulgii de nea. You know what i mean?!
    E tare primul paragraf.

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-ai vazut postarea si ai dat si tu panzele de paianjen la o parte :) ALy

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Anonim1: Thanx! And I kno what u mean!
    @ Anonim2: Ma, defapt ordinea intamplarilor a fost altfel: am scris articolul si dupa aia am aruncat o privire prin blogroll si am vazut ca ai postat si tu de curand. Cool!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut! Este interesant blogul tau! Succes pe mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi foarte fain, dar din pacate am cam renuntat la proiectul acesta :) Bine, oficial nu am renuntat dar avand in vedere ca in ultimii ani am avut 3-4 postari, putem spune ca e cam in stand-by in cel maibun caz :)

    RăspundețiȘtergere