Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 7 septembrie 2012

Intunecati versus Illuminati

By Cristina

       Intunecati este o grupare care apare ca un opus Illuminati, insa cu aceliasi conceptii. Pe cand Illuminati este o societate istorica si moderna, dar si reala, Intunecati apare de cele mai multe ori fictiv.
Deoarece nu se stie prea multe despre acestia, gruparile sunt numite "societati secrete", misterul acesta este intentionat, ei folosesc coduri si cuvinte secrete pentru a comunica. Cunoscuta printre ei, dar necunoscuta pentru altii este magia sigiliului in care sunt folosite simboluri pentru a descifra mesaje. Asemenea 'sigiliuri' putem recunoaste: codul 666 atribuit Intunecati, conuri, pentagonul.

Simbolul Illuminati este Ochiul Atotvazator plus Piramida care se gaseste si pe bancnota de 1 dolar. In gruparea celor din nelumina, respectiv Intunecati simbolul apare ca fiind ochiul malefic. Acest ochi simbolizeaza al treilea ochi, glanda pineala. Glanda pineala produce melatonina si este produsa si la nivelul retinei. Producerea si eliberarea de melatonina e stimulata de intuneric si e inhibata de lumina. Astfel, melatonina ajuta organismul sa perceapa intunericul iar la lumina ea se dezactiveaza. Doar in intuneric glanda pineala poate fi activata, trezirea acesteia are efecte extraordinare asupra expandarii constiintei si deschide accesul la toate cunostiintele universale. Probabil asa se explica ocuparile luciferice dar si numele acestor Intunecati.
 Prin mass-media si tehnologie Illuminati 'stapaneste' lumea dorind o spalare de creier si instalarea Noii Ordini Mondiale. Radacinile acestei gandiri se gasesc in manipularea culturii si a subconstientului omului din perioada comunista, prin cunoscuta dorinta de a crea un nou om, de tip sovietic.
 Intunecati nu prezinta asa o mare dorinta de dominare a lumii, ramanand asa zis uderground cu ideea ca orice radacina ascunsa in pamant va inflori deasupra, in vazul lumii. Ei sunt fascinati de ritualuri de sodomie, ocultism si invocarea spiritelor. Aceste ganduri luciferice se pot oglindi, cu putina imaginatie, in filozofia lui Nietzsche, citatul urmator apartinand acestuia : "Cu omul este ca si cu copacul. Cu cat creste mai inalt, cu cat aspiratia lui spre lumina e mai mare, cu atat mai mult i se afunda radacinile in pamant, in intuneric, in adancime -in straturile raului.".
 De multe ori, lumea nu realizeaza ca suntem inconjurati si condusi (vezi G.W.Bush) de Ordinul Illuminati. Muzica, arhitectura, reclamele publicitare atesta existenta acestor societati secrete si a Intunecati-lor, pe cat de fictiv pe atat de real.

3 comentarii:

  1. Din cate stiam eu, nu melatonina ajuta organismul sa perceapa intunericul, retina e cea care da semnalul, iar sistemul nervos central regleaza restul.In schimbi iti poti creste cantitatea de melatonina cu anumite suplimente, care sunt recomandate si celor care nu pot dormi.Cel mai des se intampla in cazul persoanelor care calatoresc mult pe glob si isi cam dau peste cap ceasul intern.Cat despre cunostintele universale la care ai acces atunci cand melatonina e produsa, sau introdusa in corp prin suplimente....well poti dormi mai bine si visezi mult mai intens (vezi legatura dintra asta si somnul REM).Sincer, privesc sceptic faza cu ordinele secrete care cauta sa controleze lumea prin media and shit.Dar, poate sunt membru si asta e metoda prin care vreau sa te abati de la ideile tale :D ...you tell me

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm, imi place ce vad, nu doar subiectul abordat cat si frecventa postarilor...keep up the good work.
    Cat despre societatile secrete, impartasesc aproximativ aceiasi parere ca a Diavolului :)..sunt usor sceptic, mai ales in privinta Intunecatilor, de care nu am mai auzit pana acum. Cat despre Iluminati, nu stiu ce sa zic, nu exclud posibilitatea ca ei sa incerce controlul maselor, dar nici nu sunt ferm convins ca intr-adevar aceasta este misiunea lor.
    Oricum, fain de tot subiectul si articolul. Thanx for the post! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare normal sa existe scepticismul, probabil e transmis din cauza "sigiliului', cum spune textul : "misterul acesta este intentionat", pentru a ramane in umbra.
    @Diavolul- Illuminati care intuneca ideile,erm, in intunericul ala se activeaza glanda pineala. (wordplay)
    @Vlad- Eu am initiat Intunecati, schh:)I'm glad it's interesting.

    RăspundețiȘtergere