Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 30 aprilie 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 7

By Vlad

Sa inteleg ca esti aici pentru ca vrei sa vezi niste clipuri video nu? Cum ar fi daca ti-as spune ca defapt clipurile video vor sa te vada pe tine? *insert "Morpheus meme" here*

Saptamana aceasta am sa va prezint doua videouri contradictorii, unul cute si inocent si unul pervers si putin socant. Pentru ca banuiesc care ati vrea sa fie primul video prezentat, am hotarat sa NU va fac pe plac si sa ii acord prioritate clipului dragut, trimis de Miha: Kitten Can't Climb Into Basket.



Not sure if kitteh is extremly cute or extremly goofy :D.

Pentru ca nu toate in viata sunt pufoase, moi si al naibii de dragute, haideti sa trecem rapid si la videoul nr. 2, trimis de Camper. Inainte de a incepe, va avertizez ca urmeaza imagini socante, "what you will see might be extremly disturbing". Elmo and Cookie Monster have some Adult Fun right here:




Si daca tot ne-a mai ramas timp la dispozitie, imi permit sa va sugerez si eu un videoclip, cu speranta ca o sa va placa (daca nu clipul, macar melodia): Massive Attack - Angel.



In cazul in care nu va placut chiar deloc videoclipul, mentionez doar ca ideea principala nu este data de urmarirea cetateanului de culoare de catre un grup de oameni oarecare *insert "You don't say meme" here*. Priviti clipul ca si o metafora si luati in considerare un comentariu de top de pe youtube postat pentru acest video: "Face your fears!"...acum apelati din nou functia de evaluare :-b...sper ca output-ul sa fie mai favorabil  de data aceasta :D.

Inainte de a incheia, wish me luck this week, o sa fie extrem de "interesanta", privind prin prisma examenelor care urmeaza. Ms anticipat! Stay safe...bye!

4 comentarii: