Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 23 aprilie 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 6

By Vlad

"One does not simply post only once a week!"
- Oh really? Just watch this!

Nu am vrut sa pierdem timpul cu "Intro-ul" pentu ca trebuie sa va povestesc ceva mai mult despre unul din clipurile de azi...defapt, trebuie sa va povestesc despre link-ul aferent clipului, sperand ca toata intamplarea in sine o sa vi se para funny :D.
M-a mancat "undeva" sa mentionez in primele episoade din acest sezon ca puteti sa trimiteti linkuri si telefonic, daca va mai amintiti (just for fun, ofcourse). Destul de neinspirata miscare, pentru ca de atunci Andrushka, un troll care se respecta, imi trimite videourile numai prin dictare, la telefon: prima data am fost pe faza si a fost ok totul, a 2-a oara insa, pentru ca -virgula- creierul mi se afla in "genious mode", am facut varza din linkul primit telefonic. Mai precis, domnisoara troll a asociat fiecarei litere din link cate un nume propriu, tocmai ca sa-l notez corect. Eu cu genious mode activat nu mi-am dat seama de acest lucru si chiar daca am ridicat din spranceana -/:)- atunci cand am auzit, nu am realizat stupiditatea care o scriam...asa ca am notat linkul exact cum arata mai jos:

http://www.youtube.com/watch?=dorintudor0RazvaneugenOvidiujanSorin_6sorin&feature=related

cand defapt, linkul corect este acessta:

http://www.youtube.com/watch?v=DT0ReOjS_6s&feature=related

iar clipul aferent  este urmatorul: 10 Very Funny Commercials:




Nu stiu cat de funny vi s-a parut voua intamplarea mentionata mai sus, insa la momentul respectiv chiar am considerat ca merita povestita. I don't usually make stupid things, but when I do, I make sure they are extremely stupid! L-)

Urmatorul video mi-a fost trimis aproape in acelasi timp de catre doua persoane: Alin si Garrett. Chiar daca stimabilii domni nu se cunosc, ambii mi-au trimis clipul in interval de aproximativ o ora, astfel ca sunt de parere ca este corect sa ii acreditam in egala masura pentru clip. Sunt sigur ca o sa va placa "A dramatic surprise on a quiet Square":




Va place la cinematograf? Mie, in principiu imi plac suficiente filme incat pot spune ca frecventez cinematografele...totusi, daca m-as afla intr-o situatie ca in videoul primit de la Marshal, cred ca as renunta rapid la dorinta de a viziona filmul:



"Carlsberg stunts with bikers in cinema" (am pus titlul clipului doar acum pentru ca am vrut sa evit un spoiler).

Cam atat pentru acest episod. Sper ca v-am oferit o doza suficienta de entertaiment pentru a avea un inceput de saptamana cat mai placut. If not, sorry, better luck next time! Bye!

6 comentarii:

  1. Astazi m-am uitat la toate clipurile..noroc cu tine ;;) yee io am pus primul comment :P

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Mda, si eu care credeam ca pun doar videouri captivante si ca va uitati la toate...:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cat de tare te-a mancat "undeva" si cat de neinspirat ai fost... >:P dar o iesit o treaba foarte funny la momentul respectiv :)). Anyway , ma gandeam sa mai diversificam lucrurile. Ce ai zice de un mic joc ? Gen , hidden objects , doar ca asta se va numi hidden links ? :>:>

    And don`t be sad... BINENTELES ca pui clipuri captivante si...noi , le urmarim pe toate :-s .

    RăspundețiȘtergere
  4. I'm in for the hidden links. Let the (hunger) games begin!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Crisstina: Probably the best beer in the world? :D

    RăspundețiȘtergere