Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 16 aprilie 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 5

By Vlad

Another week, another video. Dati-mi voie sa fiu succint astazi, pentru ca oficial, e prima zi de vacanta si am cateva obiective de indeplinit. Inainte de a incepe, e musai sa ma laud cu inca 2 furnizori noi care mi-au trimis niste videouri de prima clasã, asa ca am avut de unde sa aleg. Let's do this, shall we?

Vom incepe cu un videoclip interactiv, primit de la Marshal in urma cu cateva zile. Nu prea am ce sa va spun despre clip, in afara de faptul ca acesta este defapt o reclama la Tipp-Ex (corector)...probabil ca va amintiti ca il foloseam si noi pe vremea cand eram elevi silitori :)).
In fine, din punctul meu de vedere este una din cele mai reusite reclame realizate vreodata si unul dintre cele mai tari videoclipuri interactive. Asadar, uitati-va la clipul de mai jos, alegeti o optiune din cele disponibile si ulterior, tastati ce an doriti (veti intelege despre ce vorbesc dupa ce urmariti clipul).
Pont: in cazul in care doriti sa "calatoriti" inaintea erei noastre, introduceti anul cu un minus in fata (ex: -1000 = 1000 i.e.n.). Don't miss "Hunter and bear's 2012 b-day party".




Urmatorul clip ne prezinta o colectie de imagini funny, realizate de T. McCracken (no idea who he is). Ce este mai important este faptul ca videoul a fost realizat chiar de catre persoana care mi l-a trimis, mai exact colega de blog, Cristina. Daca va place, faceti un efort minim si dati un like pe youtube, dar nu inainte de a-l viziona direct de aici: Cartoon pictures by T. McCracken:




La fel ca si saptamana trecuta, as dori sa inchei cu un video propus de mine, care a devenit "viral" in urma cu cateva luni pe net. Poate l-ati vazut, poate nu, oricum ideea este ca se potriveste perfect cu sarbatorile care tocmai s-au incheiat - stiti voi: pastor, oi, turma care fuge in cercuri si se intoarce din acelasi punct de unde a plecat, "Amazing Sheep Shield" e un video cu un mesaj mult mai "profund" decat pare...NOT! :))




Eu zic ca e suficient pentru acest episod. Tin sa multumesc noilor veniti, insa numai cu conditia sa mai trimita clipuri >:). Pe data viitoare!

*Insert end credits here*
*Insert end credits here*
*Insert end credits here*

3 comentarii: